poze international tattoo convention bucharest 2014 la turbohalle

International Tattoo Convention Bucharest 2014 la Turbohalle

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Octombrie 2014 - Duminică 12 Octombrie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Conferinte si Seminarii

Cea de-a cincea editie a Conventiei Internationale de tatuaje din Bucuresti va avea loc in Turbohalle intre 10 si 12 octombrie 2014, unde veti avea posibilitatea de a intalni si de a discuta cu artisti tatuatori, locali si internationali.

Vor avea loc concursuri de tatuaje, expoziții de artă, concerte live,comercializarea de materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii și diverse alte atracții.

Convenția va reuni o gamă interesantă de artiști tatuatori creativi, unici si talentați din întreaga lume, impărtășindu-și munca, arta și abilitățile. Sunetul mașinilor de tatuat si mirosul de piele proaspăt impregnată cu cerneală va fi în aer tot weekendul. Dureros sau nu, fiecare tatuaj se va transforma într-o frumoasă operă de artă.

Artiști ce vor cânta la International Tattoo Convention Bucharest 2014
Pe scena conventiei de tatuaje din Bucuresti de anul acesta:

Crina Popescu - o tânără talentata cu o voce uimitoare care va cânta in prima zi a conventiei vineri 10 cotombrie 2014
Anamariei Nicoara va cânta la pian și vocal
Toni Dijmarescu va concerta sâmbătă alături de trupa Desant
Este un chitarist roman care activeaza de multi ani in Germania. A fost membru al trupei Screaming Heads, prima trupa romaneasca care a imbinat Metal cu Hip-Hop si care a avut parte de mare popularitate in anii ’90.
A inregistrat mai multe albume alaturi de trupele Her Prayers Fail si PHF, a aparut pe o serie de compilatii, in presa, radio si TV. De 7 ani este membru al trupei Heilige Bruehder, o trupa foarte populara in Germania si al proiectului The Brothers, impreuna cu Flavius Suciu, fostul sau coleg din Screaming Heads. Toni este endorser al firmei Grossman, care i-au construit o chitara signature. De peste un an colaboreaza cu trupa Desant, cu care va canta live pe 11.10.2014 in cadrul International Tatoo Convention 2014.

Formaţia Desant va canta pe scena International Tattoo Convention alaturi de Toni Dijmarescu. Trupa a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2010, în Timişoara și abordează un stil Hard Rock melodic. Fondatori au fost Alin Achim şi Mihai Dobrescu. Alin Achim, , a cântat alături de Metalograf, Logaritm, Cardinal, Bethleem şi Amala. După 13 ani şi cinci albume înregistrate cu timişorenii de la Cargo, basistul a ales să pună capăt colaborării cu aceștia, cu gândul la constituirea unei noi formații. L-a reîntâlnit atunci pe Mihai Dobrescu, fostul baterist al formației Black Roses, Intercity şi Ego, şi împreună au pus bazele formaţiei.Celor doi li s-a alăturat chitaristul Tibi Săulescu care a mai făcut parte din formaţiile Lost Leaves, The Spirit şi Regal. Acestuia i-a urmat solistul Alex Anka, care anterior a mai activat alături de formaţii ca: Old No 7, Radioactiv şi Pandora (Constanţa). Formula a fost completată la clape cu Vlad Toma, implicat şi el în proiecte muzicale alături de formaţiile Staccato, Lex şi Darken My Grief.Numele “Desant” are origine militară şi reprezintă operaţiunea de paraşutare sau debarcare a trupelor în spatele frontului inamic.

Mai multe detalii: http://www.infomusic.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3526 zile, 24 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .