poze agenda bio targ de produse bio si conferinte
poze agenda bio targ de produse bio si conferinte poze agenda bio targ de produse bio si conferinte poze agenda bio targ de produse bio si conferinte

Agenda Bio- targ de produse bio si conferinte

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Mai 2016 10:00 - Duminică 15 Mai 2016
Casa Universitarilor: Str. Dionisie Lupu 46

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Conferinte si Seminarii

Agenda Bio este evenimentul tau pentru o viata sanatoasa si fericita!

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atȃt pentru trup, cȃt şi pentru minte şi suflet. Evenimentul se adresează celor atenți cu sănătatea lor, celor pasionați de spiritualitate ca formă de găsire a liniştii interioare şi a fericirii, celor interesați de dezvoltare persoanală, relaționala şi de parenting.

De asemenea, invitați să viziteze acest eveniment sunt cei care sunt ȋn căutare şi doresc sa facă o schimbare ȋn viața lor şi chiar a familiei lor, prin adoptarea unor obiceiuri care sa le ȋmpunătățească experiența fiecărei zile.

Prima ediție Agenda Bio va avea loc ȋn weekendul 14-15 mai 2016, ȋn aer liber, pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, ȋn curtea frumoasei locații Casa Universitarilor Bucureşti.

Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile. Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 5 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de ateliere şi conferințe, ȋn zona verde şi de relaxare, ȋn zona food court şi include degustări şi testări de produse.

Ȋn cadrul tȃrgului peste 60 de participanți vă vor oferi o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici.

Programul va cuprinde seminarii şi cursuri de scurtă durată, pe diferite tematice de mare importanță pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase ȋn viața de zi cu zi. Veți afla informații şi veți vedea demonstrații pe subiecte precum agricultură ȋn grădina ta, gătit vegan sau raw-vegan, alimentația potrivită pentru familia ta, cursuri pentru părinți, tehnici de relaxare prin meditație, desen sau dans, practicare de yoga şi pilates şi multe altele. LISTA COMPLETA O GASITI AICI: http://agendabio.ro/2016/05/07/lista-de-activitati-si-ateliere-editia-i-14-15-mai-2016/

Vor exista şi ateliere permanente pe durata evenimentului care vor cuprinde activități pentru copii, de dezvoltare a abilităților creative şi a imaginției.
Va fi amenajată o zonă de food court unde puteți lua masa alături de cei dragi, ca un răsfăț de weekend, cu mȃncăruri, deserturi şi băuturi doar din ingrediente naturale.

Grădina locației va fi amenajata cu locuri de relaxare, hamace şi păturele, pentru ca voi sa vă bucurați de toate beneficiile relaxării ȋn mijlocul naturii, de aer mai curat şi linişte. Datorită minunatei pădurici veți uita că sunteți ȋncă ȋn centrul capitalei, la doar 5 minute distanță de Piața Romană.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/226415677697395/

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/226415677697395/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2804

Eveniment postat de organizator

andreea stroe

Adaugat in urma cu 2414 zile, 28 Apr. 2016

Adaugat de andreea_stroe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 64

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .