poze ucenicul vrajitor un spectacol de radu gheorghe
poze ucenicul vrajitor un spectacol de radu gheorghe poze ucenicul vrajitor un spectacol de radu gheorghe poze ucenicul vrajitor un spectacol de radu gheorghe

Ucenicul vrăjitor, un spectacol de Radu Gheorghe

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 29 Mai 2022 19:30
Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”, sala Ion Caramitru

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Teatrul Național București vă invită la Sala „Ion Caramitru” pentru a viziona Ucenicul vrăjitor, spectacol de divertisment muzical și teatral, cu actorul Radu Gheorghe în postura de dirijor al Orchestrei simfonice și al Corului Filarmonicii din Ploiești. Coordonator muzical - Tiberiu Dragoș Oprea. Spectacolul face parte din Programul tnb.edu – Educație prin teatru.

Un spectacol care îmbină muzica clasică și umorul sub bagheta magică a lui Radu Gheorghe, Ucenicul vrăjitoreste nu numai un divertisment simfonic de bună calitate, ci și ocazia perfectă de a ne decupla de la realitățile pe care le trăim și de a ne lăsa vrăjiți cu iluzia unei lumi mai bune și mai frumoase.

Un succes încă din 1987, confirmat de cele peste 100 de reprezentații pe scena mare a Naționalului bucureștean, Ucenicul vrăjitor a făcut încă cel puțin 100 de reprezentații cu aproape toate filarmonicile din România.

„Radu Gheorghe a fost mândru și ursuz, și furios, și hâtru, și sincer, și demagog fardat, și plângăcios, și triumfal, răzbunător și bătut măr, seducător ca Valentino și tâmp ca nu știu cine, și înțelept și prost să dea în gropi, afon și Bernstein la un loc și pișicher, și ramolit pe brânci și emotiv ca Berlioz, stupid ca mine uneori și egoist și altruist, Fred Astaire și Karajan, Napoleon îndrăgostit și toate la un loc într-o sărbătoare a spiritului pe canavaua muzicii culte a compozitorilor noștri de memorie.”

Biletele pot fi procurate atât de la Casa de bilete a Teatrului Naţional, cât şi online, de pe platforma www.mystage.ro.

Mai multe detalii: https://www.mystage.ro/bilete/ucenicul-vrajitor-3164/#/r=25030

Pret bilet: 60 - 80

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 234
art production

Adaugat in urma cu 131 zile, 21 Mai. 2022

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 213

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
indagra

INDAGRA

Bucuresti, Bucuresti. 26 Oct 2022 - 30 Oct 2022
targul de turism al romaniei

Targul de turism al Romaniei

Bucuresti, Bucuresti. 11 Nov 2022 - 13 Nov 2022
print sign 2022

Print&Sign 2022

Bucuresti, Bucuresti. 4 Oct 2022 - 7 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .