poze rfi romania implineste 25 de ani
poze rfi romania implineste 25 de ani

RFI România împlineşte 25 de ani

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Noiembrie 2015 07:00 - Joi 19 Noiembrie 2015
ARCUB Gabroveni, strada Lipscani nr. 86-88

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

RFI România împlineşte 25 de ani. Actualitatea românească și cea internațională, analizate în direct de jurnaliștii RFI România

Pe 19 noiembrie RFI România vă propune o zi de analiză şi de reflecţie asupra lumii în care trăim. Atât Franţa, cât şi România au fost în doliu. În ambele ţări există numeroase întrebări legate de viitor.

În ziua în care RFI România împlineşte 25 de ani de la prima emisie va invităm să ne fiţi alături, la ARCUB Gabroveni. De acolo vom trasmite în direct şi în public un program maraton de dezbateri pe teme de actualitate internă şi internaţională.

Timp de 13 ore, în intervalul 7.00 - 20.00, alături de personalităţi reprezentative ale României, echipa de jurnalişti a RFI va realiza emisiuni special concepute, dedicate unui sfert de secol de activitate.

Vor fi abordate şi analizate subiecte precum efectele atentatelor din Paris asupra Europei, schimbările recente din România, chestiunea migraţiei şi a frontierelor, dar şi perspectivele europene ale Republicii Moldova.

Un alt capitol important al dezbaterilor zilei de 19 noiembrie va fi reprezentat de perspectivele tinerilor pe o piaţă a muncii tot mai globalizată, egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi sau perspectivele culturii româneşti în cultura europeană.

Criza şi efectele ei în societate, eliminarea diferenţelor dintre nivelul de trai în mediul urban şi rural, schimbările climatice, francofonia sau imaginea României vor face de asemenea subiectul dezbaterilor pe care echipa RFI le va transmite în direct joi, 19 noiembrie, de la Hanul Gabroveni.

Centrul Cultural ARCUB este pe strada Lipscani nr. 86-88.


Sponsor principal: CRH
Parteneri: TV5 Monde, Institutul Francez, Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România, France 24, ARCUB și Orange
Mulțumiri: Mira Telecom, Tremend, Serve și Le Manoir


Despre RFI România
De 25 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii.

Mai multe detalii: http://www.rfi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 757
art production

Adaugat in urma cu 2577 zile, 17 Nov. 2015

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 214

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .