poze compozitorul si pianistul bogdan ota in concert la bucuresti
poze compozitorul si pianistul bogdan ota in concert la bucuresti poze compozitorul si pianistul bogdan ota in concert la bucuresti poze compozitorul si pianistul bogdan ota in concert la bucuresti

Compozitorul si pianistul Bogdan Ota in concert la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Iunie 2013 20:00 - Vineri 14 Iunie 2013
Cinema Patria, Bulevardul Magheru 12-14

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 1000/1014

DAY OF WRATH „Revelatia” - un spectacol total de sunet, lumini si efecte speciale semnat Bogdan Ota, va avea loc in zilele de 14 si 15 iunie, ora 20:00, la Cinema Patria Bucuresti.

Compozitorul si pianistul Bogdan Ota in concert la Bucuresti
DAY OF WRATH ”Revelatia” - 14, 15 iunie 2013, Cinema Patria

“Nu exista accidente, ci doar cai de urmat” – Bogdan Ota

DAY OF WRATH „Revelatia” - un spectacol total de sunet, lumini si efecte speciale semnat Bogdan Ota, va avea loc in zilele de 14 si 15 iunie, ora 20:00, la Cinema Patria Bucuresti.

DAY OF WRATH ”Revelatia” s-a nascut dintr-o viziune artistica de exceptie, la baza careia se gaseste intalnirea splendida dintre mai multe arte: muzica, balet modern si imagine vizuala (proiectie de videoclip). Spectacolul propune o viziune constructiva asupra conceptului biblic si asociaza Revelatia / Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renasterea, salvarea, un nou inceput, speranta si recompensa divina. Distrugerea simbolica a vechilor principii ale omenirii face posibila reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justitie si echitate, iar Revelatia reprezinta exact momentul declansator al unei etape de progres spiritual.

Bogdan Ota va promova la Bucuresti, pe 14 si 15 iunie, albumul ”Day of Wrath”, impreuna cu Nordic Sonata Orchestra care il acompaniaza pe artist in concertele si performance-urile sale. Primul concert din acest turneu a avut loc in februarie in Cluj, pe scena Operei Nationale si s-a bucurat de o reactie coplesitoare din partea publicului (sold-out in timp record). in luna martie artistul a concertat in Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar in luna iulie va reveni pe continental australian pentru alte doua concerte, urmand apoi sa plece in SUA, unde fanii il asteapta cu nerabdare.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicala contemporana si unul dintre artistii romani cu cea mai spectaculoasa ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universitatii de Arte ”George Enescu” din Iasi, artistul roman a ajuns extrem de cunoscut si apreciat in intreaga lume o data cu participarea sa la competitia ”Norway Got Talent”, in 2011, unde a inregistrat un succes fulminant.



In 2012 artistul lanseaza proiectul de New Age Symphonic ”Nordic Sonata Orchestra” si primul sau album intitulat „DAY OF WRATH”, produs de casa de discuri Electrecord. Tot in acelasi an are loc lansarea carţii "Bogdan Ota şi pianul care apropie Cerul", scrisa de catre jurnalistul Constantin Ivanes, alias Sergiu Alex.

De altfel, incadrarea artistului in genul New Age Symphonic ii apartine lui Constantin Ivanes, realizatorul emisiunii ”Incursiuni de meloman” la Radio Cluj, cel mai autorizat critic si comentator in materie de New Age Music din tara, cronicar activ si foarte apreciat la Zone Music Reporter (SUA).

Ce spun criticii internationali:
”Bogdan Ota este un compozitor de elita. Indemanarea muzicala cu care se misca si intelegerea structurii compozitionale de care da dovada sunt cu adevarat o raritate. Temele cu o puternica incarcatura emotionala stau alaturi de pasaje linistite de parca ar fi modelate din aceeasi materie. Albumul «Day of Wrath» confirma faptul ca orice discutie despre un succesor natural al lui John Williams este incompleta fara a lua in considerare numele lui Bogdan Ota” [WildyHaskell]

”Unii muzicieni compun muzica pop si rock inainte de a-si incerca mana cu soundtrack-urile pentru film. Ota, pe de alta parte, suna predestinat sa fie un creator de muzica de film” [Dan MacIntosh]


Fanii, dupa concertul din Cluj, 27 februarie 2013
“Multumesc Bogdan, m-ai facut sa realizez in aceasta seara ca sufletul meu este capabil de mai multe sentimente simultan…plangeam si radeam in acelasi timp…., eram suparat si furios, fericit si motivat, indragostit si optimist, iertator, dar cel mai presus….bucuros sa fiu pe acest pamant, mandru ca sunt roman.” (George Dascalu)
“Doamne, cum a putut fi la concertul din seara asta! Bogdan Alin Ota e incredibil... e capabil de o asa conectare incat am fost muta o seara intreaga.... am plans, am trait, am oftat intre piese - parca numai atunci respiram si eu.... wow...” (Maria Bar)
Biletele se gasesc pe site-ul oficial al artistului www.BogdanOta.com si pe site-urile de bilete: http://www.biletoo.ro/,  http://www.eventim.ro,  https://www.myticket.ro/,  http://www.blt.ro/, www.bilete.ro.

Pentru mai multe detalii despre activitatea artistului vizitati:
www.BogdanOta.com
www.facebook.com/BogdanOtaOfficial
http://www.youtube.com/user/BogdanOta
https://twitter.com/BogdanOta

Mai multe detalii: http://bogdanota.com/wp/cinema-patria-concert-tickets/

Pret bilet: 80-250

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1828

Eveniment postat de organizator

cristina catea

Adaugat in urma cu 4000 zile, 06 Mai. 2013

Adaugat de Cristina10701

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .