poze robert schwartz vine in romania 16 iunie 2017 18 iunie 2017

Robert Schwartz vine in Romania 16 Iunie 2017 – 18 Iunie 2017!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 16 Iunie 2017 01:00 - Duminică 18 Iunie 2017
Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/400

Descopera Misiunea Vietii - planuita inainte de nastere

Robert Schwartz vine in Romania 16 Iunie 2017 – 18 Iunie 2017!

Robert Schwartz, scriitor si hipnoterapeut consacrat, conduce regresii in trecutul sufletului, regresii in existenta dintre vieti si faciliteaza inductii hipnotice pentru a intra in starea de transa in care poti comunica cu o persoana draga decedata.

Robert Schwartz, cunoscut in Romania prin cartea sa celebra "SUFLETE CURAJOASE", a studiat planificarea scopului vietii dinainte de nastere.
Pentru realizarea cartii a colaborat cu patru mediumi si channelori foarte inzestrati. Impreuna au obtinut informatii despre planurile stabilite inainte de intrupare a zeci de persoane, dintre care unele sunt impartasite cu multe amanunte in acesta controversata carte.
In acest minunat Workshop de trei zile v-om porni intr-o calatorie plina de raspunsuri la intrebari vechi de ani sau zeci de ani.
"CARE ESTE PLANUL VIETII MELE?
CE MI-AM PROPUS INAINTE SA MA NASC AICI?"

Inainte de nastere, fiecare dintre noi isi planuieste circumstantele, lectiile, relatiile si cele mai grele incercari pe care le va experimenta in viata ce urmeaza.
Ti-ar placea sa iti descoperi planul vietii, un plan pe care tu insuti l-ai creat dinainte de a te naste?
Ai vrea sa dobandesti o intelegere nemaipomenita in legatura cu semnificatia spirituala si rolul relatiilor si incercarilor din viata ta?

Alatura-te specialistului in hipnoterapie si scriitorului Rob Schwartz in acest weekend revelator, profund vindecator care iti va schimba viata radical si in care vei afla secretele planificarii misiunii inainte de nasterea ta:
– Descoperi de ce fiecare dintre noi decide să treacă prin experienţe cum ar fi boala, moartea unei persoane dragi şi accidente.
- Descopri de ce fiecare dintre noi si-a planificat boli fizice grave, copii cu handicap, surditate, orbire, dependenta de droguri, alcoolism, pierderi materiale majore.
– Înţelegi cum noi insine, în calitate de suflete, ne cream planul de viaţă.
– Folosesti în mod conştient încercările, pentru a cultiva evoluţia spirituală.
– Înţelegi că oamenii din viaţa ta – inclusiv părinţii şi copiii – se află lângă tine, deoarece tu le-ai cerut asta şi, fiind motivaţi de iubirea ce ti-o poartă, joacă rolurile pe care le-ai scris impreuna.
– Înlocuiesti sentimentele de mânie, culpabilitate şi vină, cu cele de intelegere, iertare, acceptare şi pace.
– Apreciezi mai mult viaţa şi poti fi mai recunoscător pentru ea, ca proces de evoluţie şi de extindere a sufletului.

PROGRAM EVENIMENT 16-18 IUNIE 2017
- Vineri 16 iunie
Rob va vorbi despre propria sa cale spirituala si cum a ajuns sa scrie carti despre planurile dinainte de nastere. El va explica principalele cinci motive pentru care noi insine planuim dinainte de a ne naste sa trecem prin anumite intamplari si incercari in aceasta viata. Apoi va vorbi in detaliu despre una sau mai multe povesti din cartile lui. Aceasta prezentare inspirationala te va ajuta sa intelegi motivele profund spirituale ale incercarilor pe care le ai in viata si cum poti vindeca emotiile negative in legatura cu acestea, transformandu-le in acceptare, iertare, recunostinta si pace.

- Sambata 17 iunie dimineata (2 ore)
Rob va prezenta si aplica exercitiul „Virtuti Divine”, pe care el insusi l-a creat. Inainte de a ne naste, ne stabilim incercari pentru noi insine, pentru a putea dobandi anumite calitati (virtuti divine). Acest exercitiu evidentiaza aceste ”teme ale vietii”-virtutiile divine pe care sufletul tau a ales sa le cultive si sa le exprime in aceasta viata.
Majoritatea oamenilor au ales sa aprofundeze doua sau trei virtuti in viata curenta. Odata ce sti la ce virtuti lucrezi vei vedea intelesuri noi si vindecatoare ale experientelor si incercarilor din trecut si vei putea invata intr-un mod mult mai constient lectiile oferite de experientele viitoare. Aceasta realizare de sine iti va da putere si te va ajuta sa ai o mai buna claritate si, nu in ultimul rand, sa gasesti pacea si bucuria in viata.
- Sambata 17 iunie
dupa amiza (2 ore)
Rob va conduce o hipnoza indusa pentru a oferi participantilor la workshop sansa de a intra in legatura cu o persoana „decedata” draga. Majoritatea oamenilor pot sa distinga cu usurinta energia specifica a celor dragi si multi primesc de asemenea si un mesaj clar de la acestia. Dupa hipnoza participantii au posibilitatea sa isi impartaseasca experienta cu grupul.

- Duminica 18 iunie
dimineata si pranz (4 ore)
Rob va organiza o Regresie intre Vieti a Sufletului, in timpul careia accesati o viata trecuta care ajuta la intelegerea vietii actuale. Apoi veti tranzitiona din viata trecuta la starea dintre vieti (un proces usor, sigur si natural) unde va va intampina unul dintre ghizii vostri spirituali. Acest ghid te va indruma catre Consiliul celor Batrani , fiintele intelepte, foarte evoluate si iubitoare care vegheaza ciclul reincarnarilor pe Pamant. Membrii consiliului stiu totul despre tine, inclusiv totul despre vietile tale trecute cat si despre cea actuala. Ii poti intreba orice doresti, inclusiv planul si misiunea vietii tale, despre relatiile importante din aceasta viata cat si despre semnificatia spirituala a oricaror dificultati fizice sau emotionale si cum sa te poti vindeca de aceste incercari. Aceasta este o experienta foarte puternica care iti poate schimba viata. Dupa regresie partcipantii pot sa impartaseasca experienta cu grupul.


Pentru inscrieri si cumparare bilete puteti accesa:

www.robertschwartz.ro
www.annlouise.ro
https://www.facebook.com/events/1618008718500795/

Ann Louise Machedon

Mai multe detalii: http://robertschwartz.ro

Pret bilet: 1600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2386

Eveniment postat de organizator

ann louise machedon

Adaugat in urma cu 2668 zile, 07 Dec. 2016

Adaugat de Divine12740

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .