poze cityhunt vanatoare de comori urbane cotroceni

CityHunt - Vânătoare de comori urbane - Cotroceni

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Iulie 2019 19:30
Academia Militara

Categorii: Alte Evenimente , Petreceri , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 10/35

Conceptul CityHunt reprezintă o aventură în oraș cu multă adrenalină, mister dar și multă distracție. Este o competiție de tip treasure hunt ce te va face sa descoperi Bucureștiul altfel decât îl știai, iar in același timp, este o modalitate inedită de a petrece timpul liber.

Esti pregatit pentru o provocare? Am transformat zona Cotroceni din Bucuresti intr-un mare puzzle.
Tu si echipa ta trebuie sa gasiti primii toate comorile ascunse in timp ce rezolvati, pentru puncte bonus, provocari distractive. Veti castiga doar daca veti fi rapizi, ageri la minte si veti lucra bine in echipa.
Ne intalnim in fata Academiei Militare. Stabilim echipele iar inainte de a porni in aventura veti primii bucatele de puzzle, constand in indicii foto, indicatii de localizare si provocari. Traseul se incheie cu o binemeritata pauza de hidratare unde vom servi suc, apa sau chiar un pahar cu bere in timp ce adunam punctele si stabilim castigatorii. Echipele invingatoare vor fi recompensate pentru spiritul lor de observatie.

Astazi o zona exclusivista a capitalei, Cotroceniul era in secolul al XVII-lea o padure intinsa pana la raul Dambovita. In 1678 proprietarul acestor pamanturi, Serban Cantacuzino, este urmarit si incearca sa isi salveze viata adapostindu-se in Padurea Cotrocenilor. Numele zonei vine de la expresia “a cotroci” ce inseamna “a cauta” deoarece padurea deasa era un loc de ascunzis al talharilor.
Cartierului Cotroceni ia nastere odata cu construirea Manastirii Cotroceni si a caselor domnesti de catre Serban Cantacuzino. Aceste case au fost folosite drept locuinte de vara de catre domnitori precum Carol I si Alexandru Ioan Cuza si odata cu construirea Palatului Cotroceni zona a inceput sa se dezvolte ca un cartier select ce a atras personalitati importante precum Carol Davila, Ion Barbu, Ion Minulescu sau Eugen Lovinescu si numerosi medici, artisti si profesori.
Descoperind stradutele cartierului vei simti atmosfera Bucurestiului de alta data, multe dintre locuinte fiind neschimbate desi se lupta cu trecerea timpului. Secretul Cotroceniului este faptul ca zona este protejata urbanistic, urmarindu-se astfel pastrarea omogenitatii si a diversitatii stilurilor arhitecturale ( arhitectura neo-romaneasca, neo-maura si modernista).

Pentru mai multe detalii despre cum te poti inscrie la aceasta editie si cat costa sa devii vanator de comori urbane pentru o zi, te invitam sa accesezi linkurile de mai jos:

INSCRIERE: https://cityhunt.ro/hunt/cotroceni-v2017/

COST: https://cityhunt.ro/#pricing

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/357537391547242/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610

Eveniment postat de organizator

vlad anghel

Adaugat in urma cu 1732 zile, 02 Iul. 2019

Adaugat de vlad.cityhunt

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .