poze  primul show fusion caritabil are loc pe 10 iunie in fratelli studios

PRIMUL SHOW FUSION CARITABIL ARE LOC PE 10 IUNIE ÎN FRATELLI STUDIOS

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Iunie 2011 21:00 - Vineri 10 Iunie 2011
Str. Glodeni nr. 1-3

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

CEI MAI ÎN VOGĂ ARTIŞTI JAPONEZI ŞI TRUPA SISTEM FAC SHOW PENTRU COPIII DIN FUKUSHIMA ȘI SENDAI

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules şi cinci dintre cei mai renumiți artişti japonezi vor susţine vineri, 10 iunie a.c., cu începere de la ora 21:00, în Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat în România, intitulat Through Time: Japan Stories.

Evenimentul este organizat în scop caritabil de către creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University (CLB), Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ) şi J-Wind Creative Consultants.

Toate donaţiile care vor fi făcute în cadrul evenimentului prin acţiuni ad-hoc de strângere de fonduri se vor îndrepta către societăţi caritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Spectacolul Through Time:Japan Stories, la care intrarea este liberă, se va desfăşura în ziua celebrării unui an de activitate a creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University, un spaţiu creativ şi educaţional a cărei menire este să promoveze concepte ale originalităţii şi creativităţii japoneze la noi în ţară şi în restul Europei.

Un mix de muzică, lumini şi caligrafie pe corpul uman
Through Time: Japan Stories va reuni percuţie neconvenţională, trance, electro şi muzică tradiţională japoneză, aducând pe scenă, alături de SISTEM, pe cei mai în vogă tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe tradiţionale japoneze) şi Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cântăreţ la shamisen electric, un instrument tradiţional japonez cu coarde).
Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat în România pe 25 şi pe 27 noiembrie 2010, susţinând la Bucureşti şi Oradea spectacole în cadrul cărora a cântat şi la taiko şi la oodaiko (cea mai mare tobă taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Poveştile de inspiraţie japoneză aduse în Capitală în seara de 10 iunie vor fi continuate şi de Keishun, o tânără artistă de shodo, caligrafie tradiţională. Keishun este renumită pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele convenţionalului. În show-ul de la Bucureşti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele românce.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi în întregime onorat şi coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia şi gazdă a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce rulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreaga lume.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este liberă. Rezervările pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numărul de telefon: 0722.233.114 şi în scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu
Despre: creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University face parte din Toyota global creative network, o reţea de spaţii creative deschise în Chicago, Bangkok şi Bilbao. Biblioteca îşi propune să creeze un spaţiu de explorare a creativităţii şi originalităţii japoneze. Printre evenimentele organizate în România de către creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University se numără workshop-uri de origami, kirigami, karaoke, cursuri de creativitate fotografică şi concerte de muzică tradiţională japoneză.

Mai multe detalii: http://creativebucuresti.org/

Comenteaza pe Facebook
brigada media

Adaugat in urma cu 4712 zile, 30 Mai. 2011

Adaugat de BRIGADA MEDIA

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .