poze cel mai mare magazin peek cloppenburg din romania e la mega mall

Cel mai mare magazin Peek&Cloppenburg din România e la Mega Mall

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 30 Septembrie 2015 07:00 - Joi 1 Octombrie 2015
Str. Pierre de Coubertain, nr. 3 - 5

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari

Retailerul german de fashion va ocupa o suprafață de aproximativ 5.000 metri pătrați, distribuiți pe 2 niveluri

București, 29 septembrie 2015 – Cu ocazia inaugurării magazinului Peek & Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adaugă în portofoliul său cea mai mare reprezentanță Peek & Cloppenburg din România, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din țară. Odată cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri în plus celor existente.
De asemenea, în ziua inaugurării, cumpărătorii vor fi întâmpinați cu o ofertă specială: la cumpărături de peste 199 de lei, aceștia vor beneficia de reduceri de până la 20%.
Cu peste 60 de magazine în țara mamă și alte 45 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est, retailerul german inaugurează în Mega Mall cel de-al treilea magazin din București și cel de-al patrulea din România. Magazinul va avea o suprafață impresionantă de aproximativ 5.000 metri pătrați, desfășurată pe 2 niveluri, nivelul 1 și parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri. Peek & Cloppenburg din Mega Mall va găzdui până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbați, femei, cât și pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.
Din mixul de mărci bărbătești, bucureștenii vor putea găsi Marc O'Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange și Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O'Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Armani Jeans.
“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureștiului. Începând cu data de 1 octombrie, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari și apreciați retaileri de pe piața europeană” a declarat Camelia Ganga, Marketing Manager NEPI.
Magazinul Peek & Cloppenburg își va deschide porțile joi, 1 octombrie, începând cu ora 10:00 și își va aștepta vizitatorii cu oferte speciale, băuturi, muzică live, un make-up corner și multe alte surprize.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.




*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti şi Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Contact PR:
Raluca Vasilescu, Group PR Manager, NEPI, rvasilescu@nepinvest.com; 0723 127 167 / 0731 796 785
Grațiela Brîncuși, PR Manager, DBO, gratiela.brincusi@dbpeople.ro; 0722 138 476

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3104 zile, 29 Sep. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .