poze urmare te i pasiunea i inscrie te la cursurile after work
poze urmare te i pasiunea i inscrie te la cursurile after work poze urmare te i pasiunea i inscrie te la cursurile after work poze urmare te i pasiunea i inscrie te la cursurile after work

Urmărește-ți pasiunea și înscrie-te la cursurile after work

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 3 Aprilie 2013 18:30 - Marţi 30 Aprilie 2013
Str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari , Conferinte si Seminarii

Urmărește-ți pasiunea și înscrie-te la cursurile after work de la Universul DallesGO

S-a dat startul înscrierilor pentru cele mai căutate cursuri after work din Capitală!

PR // Comunicare Online // Design Interior // Fotografie // Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Hairstyling

Înscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711

La Universul DallesGO, timpul liber are acum și mai multă savoare! Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră alege acum un curs din portofoliul DallesGO.
Nou la Universul DallesGO
În cadrul celui de-al șaselea sezon, Universul DallesGO face investiții de portofoliu prin lansarea cursului de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți din industria de online. Bogdana face parte din echipa Google România, în poziția de Industry Manager și are un background profesional consistent în comunicare, advertising și strategie digitală.

O altă surpriză pregătită de Universul DallesGO este implicarea designerului Irina Neacșu în proiect, aceasta urmând să susțină cursul de Designul Interior. Irina este specializată în restaurare, în cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu, unde susține cursuri din sfera designului și arhitecturii, apoi în arte frumoase în cadrul Rome University of Fine Arts. Din 2009, a deschis în București propriul birou de amenajări interioare, iar în 2010, a lansat brandul thecraftLAB by Irina Neacșu. Astăzi, portofoliul Irinei conține expoziții internaționale precum Milano, Koln, New York, și lucrări din România dar și de peste hotare, Europa și Statele Unite.
Universul DallesGO este cea mai vizibilă platformă de cursuri after work din București, atragând cu fiecare generație de cursanți o comunitate din ce în ce mai mare de young professionals interesați de servicii de training în domeniul industriilor creative.

După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție.

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR.

COMUNICARE ONLINE - Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România, îți pregătește un curs complet unde vei afla tot ce trebuie să știi pentru a avea succes în mediul online: informații esențiale despre planificarea comunicării online, online branding și creativitate pe Facebook, Twitter și pe bloguri, performace marketing și social media, strategii smart de promovare și tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare și de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenți și respectați oameni de strategie din advertisingul digital cum poți să obții vizibilitate și trafic de calitate pe Internet și cum poți să folosești mediul virtual ca platformă de poziționare și de promovare a business-ului și a brandului personal.

RELAŢII PUBLICE – Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice și vor învața cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de corporate social responsabily, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin social media, să organizeze evenimente și să rezolve rapid crize de imagine.

DESIGN INTERIOR – Arh. Irina Neacșu este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioară și vor descoperi tendinţele actuale de home & deco.
FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este mereu în atenția celor captivaţi de fotografie. Alături de Cornel, cursanţii se vor iniţia în tot ceea ce înseamnă comunicare vizuală, într-un domeniu în care lucrurile se schimbă continuu. De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanții vor învăţa pas cu pas de la un fotograf profesionist cum să lucreze cu toate setările aparatului foto și care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea să-și îmbunătățească stilul și calitatea imaginilor exersând și dezvoltându-și tehnicile în condiții de studio și outdoor.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Începători – Irina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshopurilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gândit pentru viitorii stiliști, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 săptămâni, sunt abordate subiecte despre modă ca industrie, despre felul în care apar tendințele, momentele și designerii importanți ai secolului XX, dar și cum se gândește un pictorial și un moodboard, cum se lucrează cu clienți, cum cse construiește look-ul complet al unei persoane de la accesorii și imprimeuri.

MAKE-UP, modul Începători – Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica și All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului și să afle ce stil de machiaj li se potrivește și trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în industria de fashion & beauty în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie. Partener: MALU WILZ – va pune la dispoziția cursanților kit-urile profesionale de produse de make-up și de skin care pe care se va lucra în cadrul workshop-urilor creative.

HAIRSTYLING
Cursul constituie primul modul de specializare în meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor să-și transforme pasiunea într-o carieră de succes în industria de hair-dressing. Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.
„În aprilie începem oficial înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a cursurilor after work. Suntem nerăbdători să cunoaștem și să urmărim evoluția celei mai noi generații de cursanți care va face parte din comunitatea de viitori profesioniști formată la DallesGO. Experiența de la cursuri este un challenge, profesorii de top își iau în serios rolul de mentor, conținutul cursurilor este foarte actual și răspunde provocărilor de natură profesională, obiectivul nostru fiind de a ne perfecţiona în excelenţa pe care o livrăm cursanţilor în fiecare sezon. ”, declară Cristian Bănică, brand manager Universul DallesGO.
Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii.

Înscrierile se pot face până la data de 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%.

Înscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711 | Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

Mai multe detalii: http://www.dallesgo.ro

Comenteaza pe Facebook
alina ionescu

Adaugat in urma cu 4013 zile, 03 Apr. 2013

Adaugat de Universul DallesGO

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .