poze good company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu regina sara ryan
poze good company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu regina sara ryan poze good company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu regina sara ryan poze good company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu regina sara ryan

Good Company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu Regina Sara Ryan

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Iunie 2012 19:00 - Duminică 10 Iunie 2012
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/40

Regina Sara Ryan se va afla în România în perioada 31 mai - 11 iunie 2012 pentru un pelerinaj la o mănăstire din Dobrogea şi apoi în București pentru o serie de evenimente prezentate mai jos. Regina ne vizitează de câţiva ani şi este un prieten spiritual de la care putem învăţa şi cu care putem împărtăşi cele mai adânci intenții și viziuni spirituale ale vieții noastre. În această perioadă Regina este disponibilă pentru întâlniri și discuții.

Agenda pe scurt :

8 Iunie, orele 19.00 – 21.00 - Despre rugaciune, sacru, atentie si momentul prezent
9 Iunie - “Roaga-te primejdios”, despre rugaciunea care transforma
10 Iunie – “Invitatie catre Aici si Acum”, despre posibilitatea zilnica de a imbratisa o practica autentica

Agenda detaliata :
Despre rugaciune, sacru, atentie si momentul prezent
Vineri 8 Iunie, orele 19.00 – 21.00
In aceasta seara Regina va vorbi despre cele 2 seminarii atelier pe care le va sustine in urmatoarele 2 zile: “Roaga-te primejdios” si “Invitatie catre Aici si Acum”.

Cum ar fi sa punem deoparte amorteala mintii astfel incat foamea noastra de adevar sa poata creste? Cum ar fi sa renuntam la linistea mintii noastre daca linistea pe care am atins-o, a fost una falsa? Cum ar fi sa ne deschidem si catre haos astfel incat haosul sa fie rascumparat sau binecuvantat?

In seara de introducere, intrarea este libera !

Roagă-te primejdios - Sambata 9 Iunie
Un workshop despre rugăciunea care transformă

"Rugăciunea e periculoasă, pentru că ea deznoadă totul."

În marile religii ale lumii, misticii şi marii iubitori de Dumnezeu s-au "rugat periculos" dintotdeaua. Ei au ales să îmbrăţişeze și întunericul, să iubească, să trăiască în recunoştinţă, să-i pună pe ceilalţi pe primul loc şi să spună "Da" - din nou şi din nou - împotriva tuturor problemelor. Cu o astfel de energie şi cu o profundă intenţie, ei au atins claritatea minții, asistând astfel la topirea sinelui fals și la renașterea lor într-un mod radical și nou.

Abordările sentimentale şi copilăreşti ale rugăciunii şi spiritualității (o tendinţă comună în aceaste vremuri), s-ar putea să te facă să te simţi bine chiar şi pentru o perioadă lungă de timp. Însă ele vor întârzia în cele din urmă practicantul serios în căutarea sa spre realizare de sine şi viață adevărată.

Roagă-te primejdios este o invitaţie pentru a extinde posibilităţile de rugăciune în viaţa noastră, o invitație de a înălța dorinţa noastră de confort personal, de securitate, de satisfacţie şi prosperitate către o dorință și un angajament puternic în sprijinul vieții, un angajament de a servi şi a accepta viaţa aşa cum este ea. A te ruga primejdios înseamnă în cele din urmă a sărbători potenţialul înalt al sufletului uman: dragoste, recunoştinţă, comuniune, altruism, devoţiune şi adoraţie. Cei care se roagă primejdios cântă alături de poetul Goethe care a scris, "Eu laud ce este cu adevărat viu, ceea ce vrea să fie ars pană la moarte."

În acest workshop vom explora și regăsi:

• Inspiraţie pentru a aprofunda viaţa interioară prin rugăciune, observare de sine, meditaţie, ascultare interioară şi cum să îmbrăţișăm viața aşa cum este ea;
• Timp pentru reflecţie de sine în linişte;
• Participarea în ambele forme de rugăciune active și pasive;
• Împărtășirea companiei calde a unor oameni cu preocupări similare;

A ne ruga periculos înseamnă să ne expunem de bunăvoie la înlăturarea iluziilor noastre şi la dezmembrarea rosturilor vieții noastre mult prea galante şi controlate. Înseamnă să ne aruncăm deliberat în arenă. Înseamnă să punem deoparte amorțeala minţii astfel încât foamea noastră de adevăr să poată creşte. Înseamnă să renunţăm la liniştea minţii noastre deoarece liniştea pe care am atins-o, a fost una falsă. Înseamnă să ne deschidem către haos astfel încât haosul să fie răscumpărat sau binecuvântat.


Invitaţie către Aici şi Acum - Duminica 10 Iunie
Un workshop despre posibilitatea zilnică de a îmbrățișa o practică autentică

Cum ar fi dacă am alege (și nu pentru că a fost dovedit într-un fel sau altul) să găsim pur şi simplu graţia lui Dumnezeu în fiecare situaţie de viaţă? Cum ar fi dacă am căuta harul şi graţia în fiecare persoană pe care o întâlnim, în orice împrejurare ce ni se ivește în cale? Cum ar fi dacă fiecare pauză din preocupările cotidiene devine o invitaţie spre a păşi în sanctuarul propriului templu interior? Cum ar fi dacă putem percepe totul ca sfânt, până la o simplă respiraţie?

Din experienţă, am constatat că viaţa mea înfloreşte atunci când fac aceste alegeri de a mă dedica sacralizării momentului prezent și invers, simt că pierd din putere sau mă simt secătuită, atunci cand permit ca reacţiile emoţionale, o doctrină sau un sistem de convingeri referitoare la o persoană sau o situaţie, să-mi determine punctul de vedere. În fapt, pentru a practica sacralizarea momentului prezent, trebuie să spunem un mare DA vieţii. În acest moment, spun da şi mă îndrept spre Dragoste. În acest moment, iarăși spun da şi privesc din nou spre dragoste. Sună oare uşor? Ei bine, ce spui despre acest moment? Alege!

"Sacralizarea momentului prezent" - Regina Sara Ryan

În acest workshop vom explora și regăsi :

• să ne mutăm atenţia de la "acolo şi apoi" la "aici şi acum";
• cum să identificăm ce ne consumă atenţia;
• să ne reamintim ceea ce corpul ştie deja;
• cum să practicăm observarea de sine în viaţa de zi cu zi;
• să reînvigorăm practica în viaţă noastră, clipă de clipă;
• să savurăm compania oamenilor care împărtăşesc aceeaşi dedicație;

Minunea Ființei pătrunde Realitatea, oferindu-ne astfel o continuă invitaţie de a participa în ea. Totuşi noi ratăm des invitația divină disponibilă aici şi acum, în fiecare moment. Această zi ne oferă o oportunitate să acordăm atenţie, să ne reamintim şi să spunem din nou "Da".

*Participanţii care vor sa vina la ambele seminarii desfăşurate de Regina Ryan vor avea discount de 10% la ambele seminarii. Costul unui seminar este de 280 ron. Ambele seminarii costa 504 ron.

CONTACT & INSCRIERI:
Grigorela Dimitriu
0785 391 231
http://www.goodcompany.ro/

Mai multe detalii: http://www.goodcompany.ro/articol/98/viata-cotidiana-si-practica-spirituala-cu-regina-ryan

Pret bilet: 280 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1997

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 4343 zile, 07 Mai. 2012

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .