poze practica prezen ei workshop cu horia francisc urcanu

Practica Prezenței - workshop cu Horia Francisc - Țurcanu

Bucuresti , Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2019 18:30 - Luni 8 Aprilie 2019
Centrul Călătoria Inimii, Strada Mr. Aviator Ștefan Sănătescu nr. 53, sector 1, București

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Crează Adevăr, Frumusețe, Iubire, Libertate în viața ta

Practica Prezenței

Experiența Prezenței este fundamentul întregului parcurs în Școala Maestrului Interior și baza întregului lucru cu stările extinse ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere, vindecare și transformare interioară. Prezența este o stare de conștiență care permite percepția adâncă a naturii realității interioare și exterioare deopotrivă. Suntem nevoiți să credem ceva despre noi înșine și despre realitate pentru că nu putem simți mai mult.

Practica Prezenței este un curs care îți reamintește capacitatea ta infinită de a simți, adică de a deveni conștient de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției. Și asta schimbă totul în relația cu corpul tău, cu emoțiile tale, cu energia și gândirea ta. Schimbă modul în care relaționezi cu tine, cu ceilalți și cu realitatea. Schimbă felul în care te exprimi și creezi realitățile vieții tale. A simți mai mult oferă o nouă bază pentru alegerile și acțiunile tale.

Practica Prezenței este baza absolută de experiență pentru dezvoltarea personală și spirituală, pentru ieșirea de sub dictatura minții și a emoțiilor distructive, de sub imperiul relațiilor toxice și al neputinței. Este baza creării unei noi stări de sănătate fizică, psihică și emoțională, un nou mod de a fi în această lume și începutul unei noi perspective asupra întregii realități. Practica Prezenței îți schimbă viața.

Am esențializat căile de a intra în Prezență și am transformat-o într-o tehnologie sacră interioară menită să te conducă la trăirea Maestrului care ești în adâncul tău. Am explorat împreună cu mii de oameni Calea, până când aceasta devenit simplă, clară, extrem de eficientă. Am creat noi hărți ale spațiului lăuntric și o nouă perspectivă fundamentală asupra realității, menită să te ajute să devii adevăratul creator al experienței tale de viață.

Mijloace

În esență, Practica Prezenței implică lucrul cu energia sacră a Atenției, cu Respirația Conștientă, cu Atitudinea – capacitatea de a te deschide în fața diferitelor niveluri ale realității și, mai ales, implică experiența geometriei sacre a propriei tale ființe. Cuvântul cheie aici este experiență. Trăiești în mod direct realități despre care doar ai citit în cărți și, mai mult decât atât, înveți să creezi, să modelezi aceste realități în beneficiul unei experiențe de viață mai profunde.

Călătoriile ghidate și apartenența la un Cerc sunt premisele revelației despre tine însuți și despre dimensiunile adânci ale existenței.

Am cizelat, până la perfecțiune, mijloacele de a extinde percepția când suntem împreună și am creat moduri de integrare a Prezenței în viața de fiecare zi, pe care le iei cu tine. Călătoriile noastre nu sunt doar un parcurs de cunoaștere și vindecare interioară, ci puncte de plecare în transformarea corpului, a energiei interioare, a relațiilor din viața ta și a felului cum construiești în fiecare moment experiența vieții.

Miza

Conștiența ce deschide porțile creației pe toate nivelurile ființei tale.

La nivel corporal - o nouă stare de sănătate și moduri pro-active de vindecare și transformare a realității corporale.

La nivel bio-fizic, al energiilor vitale - detensionare, stare de bine, fluiditate, confort în propriul corp, vitalitate, strălucire.

La nivel Emoțional - moduri noi de a administra emoțiile distructive, frică, furie, rușine, vinovăție, tristețe, depresie.

La nivel de Gândire - ieșirea de sub imperiul gândirii compulsive, repetitive, labirintice. Claritate, focus. Devii stăpânul și creatorul gândirii tale, nu sclavul său.

La nivel de Atitudine, relații - deschidere a Inimii, centrare, stabilitate, flexibilitate, fluiditate. Ieșirea din modele relaționale proiective și transformarea lor în relații conștiente.
Un nou mod de a relaționa cu dimensiunile interioare și exterioare ale realității. Un nou mod de a te raporta la trecut și la viitorul tău, la a face și a fi în această lume. Maturizare a
structurii numită ego și transcenderea ei.

Autenticitate, exprimare de sine, creativitate, încredere. Eliberarea de neputință, de nehotărâre și falsitate. Conștientizarea și eliberarea măștilor.

O nouă perspectivă asupra bucuriei de a trăi, a creației de realitate, de a manifesta, de a rosti ceea ce ești cu adevărat.

Un nou sentiment al abundenței care se naște din deschiderea Inimii către sacralitatea întregii experiențe a vieții.

O Viziune clară și un nou mod de privi realitatea vieții tale. Capacitatea de a-ți manifesta visurile în dimensiunea orizontală a existenței.

Percepție proaspătă, nouă, asupra realității. O percepție mai rafinată, mai profundă și vastă, ce permite o nouă înțelegere, multidimensională a vieții.

Și, în sfârșit, pe cele mai rafinate niveluri ale ființei tale, o conexiune profundă cu lucrurile, oamenii din viața ta, cu existența.

Adevărul, Iubirea, Frumusețea, Armonia, Libertatea, Creația nu sunt doar termeni ce țin de arte sau filosofie, ci experiențe ale vieții care țin de Conștiența noastră, adică de capacitatea noastră de a simți, de a vedea, de a percepe toate acestea.

Sună enorm? Este enorm! Dar aceasta este miza aducerii Prezenței în viața ta.

Pășește în Cerc

Nu pot și nu putem face nimic în locul tău. Tu ești creatorul propriei tale vieți! Doar că ai uitat acest lucru. Invitația este la reamintirea adevăratei anverguri a ființei tale. Această este mediul în care o poți face. Ai la îndemână mijloacele, spațiul de experiență, ghidajul și susținerea, garanția trăirii revelației despre tine însuți. Ce vei face cu toate acestea, este alegerea ta. Dar dacă decizi să schimbi totul în viața ta, să integrezi revelația în modul tău de a fi, în relații și acțiuni, atunci suntem aici pentru a te susține. Dacă rezonezi cu această afirmație, totul este în puterile tale, pășește acum în Cerc și explorează mijloacele simple și puternice de a revela și întrupa Maestrul Interior în viața ta.



PS. Pentru aceia care sunt departe de Centrul Călătoria Inimii unde se petrec serile live, am creat Inițiere în Practica Prezenței, un puternic și complet program online. Îl poți accesa oricând, oriunde te-ai afla. Este o serie de 7 călătorii profunde, pe cele 7 niveluri ale ființei, însoțite de întrebări și teme menite introspecției, subscrise cunoașterii și vindecării interioare. 8 ore de Practică a Prezenței ce pun fundația unei transformări profunde a percepției realității și a felului în care îți trăiești viața.

Seară de experiență
Cu: Horia Francisc - Țurcanu
25.Feb.2019, ora 18.30 - 22.30
București : Centrul Călătoria Inimii - Str. Ștefan Sănătescu 53 corp B

Contribuție: 259.00 Lei, promoțional pe durata campaniei "Iubirea schimbă tot", 8 - 24 februarie. Pentru participarea în cuplu se acordă reduceri suplimentare - detalii prin e-mail pe adresa: daniela.avram@calatoriainimii.ro

Mai multe detalii: http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1111-Curs-de-Practica-Prezentei

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 810

Eveniment postat de organizator

olivia

Adaugat in urma cu 1894 zile, 09 Feb. 2019

Adaugat de danaoliv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .