poze creativitatea ca mod de viata

Creativitatea ca mod de viata

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Mai 2014 19:00 - Sâmbătă 17 Mai 2014
Strada Traian nr 107

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/30

atelier de explorare a creativității în care vom înțelege mai bine cum ne putem dezvolta această latură, ținând cont de personalitatea și scopurile noastre legate de viața de zi cu zi

„Viaţa în sine este un dar, însă singura tragedie este să laşi ca părţi din ea să moară: poate fi spiritul nostru, creativitatea sau unicitatea glorioasă.” – Gilda Radler

Vă propunem un atelier de explorare a creativității în care vom înțelege mai bine cum ne putem dezvolta această latură, ținând cont de personalitatea și scopurile noastre legate de viața de zi cu zi. În special vom exemplifica moduri în care reușim să ne definim unicitatea atât pentru propria înțelegere cât și în percepția celorlalți, pentru a ne face viața cât mai frumoasă și semnificativă.

Va fi structurat în 3 module. Cele 3 module pot fi privite independent, și puteți participa la oricare din ele, în funcție de interesele voastre, însă pot fi privite și interconectate întrucât discutăm gradat de la definiții și tipologii până la modurile cele mai concrete de aplicare în viața fiecăruia dintre noi.

17 mai- Tipuri, tipologii, manifestare,premize, bariere

Suntem ființe unice iar modul de manifestare, inclus al creativității este la fel de unic. Vom afla împreună în acest modul ce reprezintă creativitatea, care sunt principalele tipuri și manifestări, ce tipologie de creativitate adoptam noi in funcție de personalitatea noastră. Le vom descoperi inclusiv printr-un test de personalitate pentru determinarea tipologiei de creativitate.

Vom mai afla aici care sunt premizele creativității, pentru a ști ce o genereaza și cum putem să o accesăm. La fel de importante sunt și barierele, pentru a le descoperi și apoi găsi soluții cum să le îndepărtăm sau mai bine zis, cum să le integrăm în ființa noastră așa fel încât ele să acționeze în sensul creșterii creativității și nu blocării ei.

24 mai- Tehnici de creativitate

Există multe tehnici de creativitate și le vom afla în acest modul, atât teoretic, cât și practic prin jocuri de rol, aplicații, pentru a înțelege cât mai bine și totodată a ne relaxa jucându-ne!...

Există tehnici cunoscute, de ex. brainstorming, vizualizare, hărți mentale, cuvânt-stimul, metoda celor 6 pălării însă există și tehnici mai puțin cunoscute dar foarte eficiente: Walt Disney, clustering, Osborn, metoda inversă, aluzia la minune, bisocierea, atelierele viitorului. Va fi interesant să le aflați și să vă gânditi apoi cum le veți pune în aplicare pentru viața voastră, în fiecare domeniu, în fiecare situație concretă.

2 iunie-Creativitatea în relații

Creativitatea se aplică și în relații și e o componentă foarte importantă. Este modulul în care redescoperim împreună cum o aplicăm în relațiile de muncă, de acasă, cu familia, cu partenerul de viață, copiii, prietenii, cunoștințele noastre. Vom afla de ce e importantă și cum o creăm, cum o menținem și mai ales cum o dezvoltăm. Este un capitol dificil pentru fiecare dintre noi însă dacă investim în el, beneficiile sunt exponențiale.

Atelierul este organizat de Incubator 107, detalii despre acste eveniment gasiti si pe site-ul: http://bucuresti.incubator107.ro/ateliere.html.

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://spring-events.ro/ateliere-de-comunicare/creativitate-si-personalitate/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 983

Eveniment postat de organizator

camelia gavril

Adaugat in urma cu 3635 zile, 12 Mai. 2014

Adaugat de Spring Events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .