poze club de teatru pentru adolescenti la funda ia calea victoriei
poze club de teatru pentru adolescenti la funda ia calea victoriei poze club de teatru pentru adolescenti la funda ia calea victoriei poze club de teatru pentru adolescenti la funda ia calea victoriei

Club de Teatru pentru Adolescenţi la Fundația Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019 11:00 - Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/20

Pe locuri, fiți gata, START! Fundația Calea Victoriei caută adolescenţi cu personalitate pentru trupa și Clubul de Teatru.

Pe locuri, fiţi gata, START! :) Fundaţia Calea Victoriei caută adolescenţi cu personalitate pentru trupa şi Clubul de Teatru.

Din 16 noiembrie, trainerul Antonia Din îi provoacă pe liceenii din Bucureşti să experimenteze viaţa de actor. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 11.00, îi aşteaptă la Clubul de Teatru pentru adolescenţi cu jocuri de improvizaţie, exerciţii de dezvoltare personală prin teatru şi bună dispoziţie.

La clubul de teatru, adolescenţii îşi exprimă liber gândurile, dorinţele şi temerile prin exerciţii care îi ajută să-şi conştientizeze emoţiile, să lucreze cu ele şi să crească un pas mai mult.

Scopul celor două module ale clubului nu este acela de a forma actori, ci de a creşte oameni curajoşi, capabili să-şi urmeze visurile, dornici să descopere şi să îşi pună întrebări. Primul modul al Clubului (16 noiembrie, 2019 – 22 februarie, 2020) – Introducere în arta actorului are ca punct de plecare jocuri teatrale şi de improvizaţie menite să-l ajute pe cursant să-şi dezvolte abilităţi esenţiale: spontaneitate, gândire critică, spirit de echipă, dezinvoltură, coerenţă în comunicare etc. La finalul întâlnirilor, liceenilor le va fi mai uşor să socializeze şi să-şi acceseze creativitatea.

Al doilea modul (29 februarie – 30 mai 2020) va avea ca scop punerea în scenă a unei piese. Aleg textul, distribuie rolurile şi încep repetiţiile! Spectacolul va fi adaptat în aşa fel încât să abordeze probleme specifice liceenilor de azi şi va fi orientat către găsirea de soluţii. Cursul de teatru se încheie cu acest spectacol, la care tinerii actori îşi vor putea invita prietenii, colegii, părinţii. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 30 mai.

Antonia Din, trainerul clubului de teatru, este actriţă, absolventă UNATC, secţia Arta actorului (licenţă) şi Pedagogie teatrală (master). De şase ani ţine cursuri de teatru pentru copii şi adolescenţi, context în care a regizat patru spectacole. Antonia a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Bulandra, Teatrul Metropolis şi Godot Café Teatru. Planul ei este ca, pornind de la acest club, să creeze o trupă de teatru permanentă, cu care să continue să lucreze mai mulţi ani la rând.

Întâlnirile clubului de teatru pentru adolescenţi au loc săptămânal, sâmbăta, de la 11.00 – 13.00, cu pauză în vacanţele şcolare. Sediul Fundaţiei Calea Victoriei este pe str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, în centrul Bucureştiului, aproape de Romană şi Universitate.

Taxa de participare pentru ambele module (20 de întâlniri), cu spectacol inclus, este de 1500 de lei şi poate fi achitată în două etape (750 de lei pentru un modul). Cei care achită taxa integral beneficiază de o reducere de 10% la suma totală.

Important – taxa pentru cele două module include repetiţiile, pregătirea şi punerea în scenă a spectacolului cu public (familia şi prietenii tinerilor actori).

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/club-de-teatru-pentru-adolescenti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 932

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1672 zile, 20 Sep. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .