poze romanian music tour zarnesti

ROMANIAN MUSIC TOUR- Zarnesti

Brasov , Zarnesti. Vineri 24 Mai 2013 10:00 - Duminică 26 Mai 2013

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/0

Incepand de vineri 24 mai 2013, si pana duminica, 26 mai, va asteptam in centrul Zarnestiului, la Festivalul Berii, eveniment ce face parte din turneul ROMANIAN MUSIC TOUR, cu care ne vom prezenta in 15 orase din tara.

Incepand de vineri 24 mai 2013, si pana duminica, 26 mai, va asteptam in centrul Zarnestiului, la Festivalul Berii, eveniment ce face parte din turneul ROMANIAN MUSIC TOUR, cu care ne vom prezenta in 15 orase din tara. Vor concerta: Andreea Balan, Puya, Celia, Silvia & Dj. Rhyno, Hara, ansambluri de muzica populara si nume mari din folclorul romanesc. Va mai asteapta un frumos parc de distractie, terase cu gratare si bere, dulciuri si produse traditionale.Va promitem un week-end plin de distractie!
Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare.
rmtFestivalul ROMANIAN MUSIC TOUR este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Sprint Media Group si Primaria Orasului Zarnesti.
Va aşteptăm cu drag şi voie bună!

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/romanian-music-tour-zarnesti-2013/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1894
Cuvinte cheie: Zarnesti

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 4008 zile, 23 Mai. 2013

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Zarnesti
mtb uphill to curmatura 2024 zarnesti

MTB- Uphill to Curmatura 2024 Zarnesti

Brasov, Zarnesti. 25 Mai 2024 - 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .