poze robin and the backstabbers live la festivalul de film victoria

Robin and The Backstabbers – LIVE la Festivalul de Film Victoria

Brasov , victoria. Sâmbătă 24 August 2013 23:45
Scena Stadion (Victoria)

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul de Film Victoria va aduce cele mai bune concerte LIVE!

Trupa bucureşteană Robin and The Backstabbers se vor asigura că cea de-a treia seară a primei ediţii a Festivalului de Film Victoria este una de pomină! Una dintre cele mai originale formaţii ale momentului le dă întâlnire exploratorilor urbani pe scena Stadion din oraşul Victoria, sâmbătă 24 august, de la miezul nopţii.

Trupa Robin and The Backstabbers s-a lansat în 2010 şi ne-a contaminat pe toţi cu farmecul pop-ului melodramatic. Băieţii au găsit de bună-cuviinţă să înceapă vara prin lansarea unui nou single, “Marele Zgomot”, pe care îl puteţi auzi LIVE la unul din cele mai cool festivaluri ale verii.

http://www.youtube.com/watch?v=S6DwfyC5b6U

*În perioada 22 – 25 august, orașul Victoria se transformă în „Combinat montan pentru exploratorii urbani”: 4 zile, peste 40 de filme, workshop-uri cu profesioniști din cinematografie, întâlniri cu artiști pe val - actori, regizori, cântăreți - și concerte underground cu DJ în vogă. Vă invităm să urmăriţi cele mai noi ştiri despre festival pe pagina de Facebook sau pe www.victoriafilmfestival.ro.

Mai multe detalii: http://www.victoriafilmfestival.ro/

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3909 zile, 13 Aug. 2013

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

  • Ai ceva de zis?

    .