poze vita de vie acustic

Vita de Vie Acustic

Brasov , Rasnov. Sâmbătă 28 Iulie 2018
Gradina Cetatii Rasnov

Categorii: Muzica si Concerte

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vița de Vie stranse in decursul celor 21 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.

Adrian Despot despre proiectul Acustic: “Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca “Basul si cu toba mare” poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing? Sau ca binecunoscuta parodie “Vinolamine” este reinventata acum intr-o varianta atat de inedita? Si cine s-ar fi gandit ca piesa “Varza” poate crea o cu totul alta senzatie cand o asculti?

Dupa lansarea noului album, Șase (+) in toamna 2016, repertoriul acustic Vița de Vie s-a îmbogațit cu noi piese, deja foarte bine cunoscute de catre public: Luna și Noi, Pe Plaja În Vamă la 5.

Vita de Vie Acustic inseamna:
* Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Mandela Cajol

In mod exceptional, la Rasnov, cu ocazia celui de al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, Vita de Vie va canta alaturi de violoncelistul Razvan Suma, unul dintre primii muzicieni romani care a interpretat, in cadrul turneului "Va place BACH?", integrala suitelor pentru violoncel ale lui Bach.

Biletele, in valoare de 10RON, se pot achizitiona la locul & data faptei si online, de pe Eventbook.

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 621
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Rasnov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2104 zile, 17 Iul. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .