poze maratonul rosenau cross beats la rasnov

Maratonul Rosenau Cross Beats la Rasnov

Brasov , Rasnov. Sâmbătă 12 Octombrie 2013

Categorii: Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

UCIMR – Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania si Asociatia Mioritics va invita la Rasnov, in data de 12 octombrie, pentru a lua parte la primul maraton de muzica cu percutie, ce va avea loc in Cinematograful "Amza Pellea".

Pe parcursul intregii zile, veti putea asculta artisti din toata tara, incepand cu formatii din regiune (ora 13.00) si continuand cu ansambluri consacrate, precum ”ICon Arts Percussion Group” (ora 15.00), duo-ul de vioara – percutie format din Roxana Oprea si Andrei Marcovici (16.30), ansamblul bucurestean ”Game” condus de reputatul interpret si profesor Alexandru Matei (ora 18.00) si originalul proiect ”Accord Vibes” (19.30) ce-i reuneste pe Alexandru Anastasiu – vibrafon, Fernando Mihalache – acordeon si Michael Acker – contrabas. Finalul maratonului, incepand cu ora 21.30, apartine Trio-ului Mircea Tiberian, cunoscutul pianist fiind acompaniat de Michael Acker la contrabas si de Vlad Popescu la tobe.

Sub numele ”Cross Beats” se desfasoara incepand cu 21 septembrie un turneu dedicat muzicii de percutie, cuprinzand 5 concerte – eveniment ale ”ICon Arts Percussion Group”, centrate in jurul maratonului de la Rasnov.
Celelalte spatii-gazda sunt Castelul Peles din Sinaia (21 septembrie), centrul Kunstlerhaus Boswil din Elvetia (28 septembrie), Palatul Culturii din Targu Mures (16 octombrie) si Casa Universitarilor din Bucuresti (13 noiembrie). Proiectul face parte din programul anual national ”Oportunitati la Tine Acasa”, initiat de Exces Music si finantat de UCIMR.

Mai multe detalii: http://dordeduca.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3856 zile, 04 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .