poze tabara bucuria de a fi la paraul rece
poze tabara bucuria de a fi la paraul rece poze tabara bucuria de a fi la paraul rece poze tabara bucuria de a fi la paraul rece

TABĂRĂ: Bucuria de A FI (la Pârâul Rece)

Brasov , Paraul Rece. Miercuri 3 August 2016 16:00 - Duminică 7 August 2016
Str. Valea Râșnoavei, nr. 10, PÂRÂUL RECE, Jud. Brașov

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/20

Te invit într-un spațiu special, de suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților, să regăsim bucuria de A FI.

Într-un mod relaxat, "de vară", vom povesti despre experiențele prin care am trecut sau trecem și vom discuta despre eliberarea trecutului, a tiparelor mentale, emoționale și socio-relaționale.
Vom face exerciții de conectare cu interiorul ființei și cu natura, exerciții de conștientizare mentală și emoțională, de observare non-duală a realității, respirație conștientă, improvizație de dans conștient și vom practica starea de prezență.
Vom petrece 5 zile în autenticitate și libertatea de A FI noi înșine, Întregi și Împăcați, simțind unicitatea clipei golite de dorința devenirii. 5 zile de Pace, Libertate și Armonie – simbol al unui început de Viață Nouă. Vino să trăiești o Experiență de neuitat alături de oameni deschiși către aceleași valori.

Unde: Hotel Bucegi Porțile Regatului (link) - Strada Valea Râșnoavei, nr. 10, PÂRÂUL RECE, Jud. Brașov

Program: check-in pe 3 august începând cu ora 13.00, prima întâlnire începe la ora 16.00; check-out pe 7 august 2016 ora 12.00, tabăra se încheie la ora 15.00.

Program zilnic (orientativ):
08.30 - 10.00: mic dejun
10.00 – 13.00: discuții și exerciții (de conștientizare mentală, emoțională, observare non-duală a realității, etc) (cu pauze)
13.00 – 14.30: prânz
16.00 - 19.00: discuții și exerciții (respirație conștientă, meditații, conectare cu natura, etc.) (cu pauze)
19.00 – 20.00: cina
20.00 – 21.30: foc de tabără, improvizație dans, improvizație teatru, muzică și/sau ne lăsăm inspirați de energia pe care o creăm împreună.
*Programul poate fi modificat în funcție de dinamica grupului, necesități și inspirație.

Costul *include cazare (4 nopți), activități, fișe de lucru/exerciții, coffe-break (5 zile):
- 650 lei pentru persoanele care achită PÂNĂ pe 20 iulie;
- 750 lei pentru persoanele care achită PÂNĂ pe 29 iulie - în limita locurilor disponibile (29 iulie -termen limită de înscriere);
- ! *10% reducere - pentru elevi, studenți, cupluri și "vino cu un prieten" (valabil pentru cei care achită până pe 15 iulie).
*** Costul NU include masa și transportul.

Cine îți va fi alături pe parcursul celor 5 zile:
Sunt Adina Amironesei - un om la fel de obișnuit și neobișnuit ca oricare altul. Mi-am dedicat ultimii 10 ani autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, și cred că au fost anii cei mai bine investiți.

Sunt autor a 550 de articole pe blogul personal http://adinaamironesei.blogspot.ro/- pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri importante și utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim.

Calificări: trainer și consilier de dezvoltare personală, formator, absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca); absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași); doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).


Înscrierea se face prin completarea formularului care există aici: http://goo.gl/forms/WMRVfVjPtsK8Xcoz2 sau pe adresa de mail adina.amironesei@yahoo.com - după care vei primi pe mail celelalte detalii (la înscrierea pe forumular, la final, nu uita să dai click pe butonul "submit"). Te asigur că datele completate rămân confidențiale.

Mai multe detalii: http://adinaamironesei.blogspot.ro/p/evenimente.html

Pret bilet: 650 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1781

Eveniment postat de organizator

adina amironesei

Adaugat in urma cu 2843 zile, 07 Iul. 2016

Adaugat de AdinaAmironesei

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .