poze responsabilitate sociala de impact

Responsabilitate sociala de impact

Brasov , Ghimbav. Joi 10 Aprilie 2014 17:00 - Joi 10 Aprilie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 45/70

Conferinta adresa specialistilor de resurse umane avand ca tema responsabilitatea sociala

Suita de evenimente “HR Impact ” se adreseaza, in primul rand, profesionistilor din domeniul resurselor umane din zona Brasovului, dar si antreprenorilor, trainerilor, coachilor, consilierilor, ex-patilor si altor persoane interesate de dezvoltare personala si profesionala. Obiectivul nostru este creşterea gradului de performanţă şi competenţă a persoanelor in sectorul resurselor umane şi a personalului din conducerea din companiilor mari si a IMM-urilor. Dorim sa oferim cadrul propice transferului de know-how in domeniul resursei umane intre principalii actori comunitari: companii, antreprenori, ONG-uri, institutii si mass-media. Temele abordate vor fi actuale si de interes pentru participanti: legislatia muncii, educatie, project management, supply chain management, evaluare in munca, risk management, asset management, formare profesionala, etc.
Prima editie de impact va avea loc cu sprijinul partenerului principal – Tess SRL [dealer Volkswagen – Audi in Brasov si Sibiu] si va avea ca tema responsabilitatea sociala [RSC]. Practic, este vorba de impactul pe care companiile in au in comunitate si de asumarea acestui impact in cateva domenii precum: standarde de munca, drepturile omului, mediul inconjurator si transparenta corporatista. RSC este mai mult decat un instrument in lumea afacerilor, fiind mai aproape de un cod de etica asumat voluntar de catre companii, o declaratie prin care companiile micsoreaza impactul social si actioneaza pentru schimbarea pozitiva a comunitatii. Poate fi vorba de sustinerea unor cauze comunitare, de actiuni de protejare a comunitatii, de buna practica in calitate de angajator, de oferirea unor resurse catre comunitate.
Un astfel de exemplu este o padure pe care producatorul de automobile Volkswagen o planteaza in Romania [peste 70.000 de puieti plantati deja], fiecare puiet fiind asociat cu un autoturism Volkswagen dotat cu tehnologie ecologica [Blue Line]. Astfel, clientul este constientizat de importanta alegerii sale, precum si de abordarea responsabila a producatorului de autoturisme vizavi de impactul asupra mediului [http://www.padurea-volkswagen.ro/].
In acest sens, la aceasta conferinta am invitat o persoana profesionista, cu o bogata experienta in directia constientizarii responsabilitatii sociale: Rodica Lupu – conducator al retelei nationale RSC “Actionam Responsabil”. Activitatea doamnei Rodica Lupu in Bucuresti, dar si in tara si peste hotare, o recomanda ca un excelent manager si antreprenor, dar si un foarte bun project manager. Doamna Rodica Lupu [http://www.afaceri.ro/rodica-lupu/] va oferi informatii concrete despre importanta si dimensiunea responsabilitatii sociale corporatiste in Romania, in urma unui proiect prin care a infiintat 8 centre nationale de asistenta si consultanta RSC pe teritoriul Romaniei, a contribuit la realizarea standardului de “Manager in responsabilitate sociala” – meserie introdusa in Codul Ocupatiilor din Romania si este implicata in actiuni de consultanta si formare profesionala in domeniul RSC.
In cadrul evenimentului vor fi abordate teme precum:
1. Ce este si ce nu este responsabilitatea sociala
2. Beneficiile adoptarii unei strategii de responsabilitate sociala in organizatie
3. Bune practici in responsabilitatea sociala
4. Tendinte in RSC.
In afara de conferinta propriu-zisa, dorim sa oferim si un networking de foarte buna calitate, asa ca in a doua parte vom organiza un business networking facilitat. Este vorba de mini-serii de discutii one-to-one, timp de 4 minute, apoi schimbarea partenerului astfel incat fiecare participant sa aiba contact direct cu ceilalti participanti.
Agenda intalnirii va fi urmatoarea:
• 16,45-17,00 – primirea participantilor
• 17,00 – 17,10 – cuvant introductiv. Despre HR Impact
• 17,10 - 18,30 – conferinta cu tematica RSC sustinuta de catre d-na Rodica Lupu
• 18,30-18,45 – coffee-break
• 18,45 – 19,00 – Q&A cu tematica RSC
• 19,00 – 19,15 – “Padurea Volkswagen” – proiect de RSC desfasurat de o companie din Brasov
• 19,15 – 20,00 – fast networking facilitat in Matchmaking Area
• 20,00 – inchiderea conferintei.
Participantii vor beneficia de informatii de calitate, utile si corecte, dar si de posibilitatea de a socializa si de a impartasi aspecte profesionale. In plus, toti participantii vor beneficia de follow-up si de un material in format electronic trimis de catre organizatori [un ghid RSC].
Evenimentul va avea loc in data de 10 aprilie 2014 la noul complex pentru evenimente Tess Ballroom Brasov situat in Ghimbav si va incepe la ora 17,00. Locatia este accesibila, dispune de parcare generoasa si ofera toate conditiile necesare desfasurarii unei conferinte de inalt nivel.
Pachete participare la conferinta:
1. Bronze (un bilet, mapa participantului, coffee-break, networking, socializare) 5o LEI
2. Silver ( un bilet, mapa participantului, coffee-break, networking, socializare, roll up, flyer atasat la mapa, baza date participanti online) 15o LEI
3. Gold (doua bilete + 1 bilet gratis la urmatoarea conferinta, mapa participantului, coffee-break, networking, socializare, flyer atasat la mapa, roll up, insertie logo pe mapa, + baza de date participanti online) 3oo LEI

Detalii de plata: biletele pot fi achitate in avans in contul Alchemy Consulting & Training SRL Brasov in baza unei facturi proforme sau la eveniment. Pentru eliberarea unei facturi fiscale va rugam sa completati campul corespunzator din formularul online sau sa ne trimiteti detaliile prin e-mail.
Formular de inscriere https://docs.google.com/forms/d/1N6voZlw3SwQnj0mcrnyG7JVoMQ0ZjAyDmnRJtHR4VZo/edit#

Pentru orice alte detalii va rugam sa contactati echipa de organizare.

Organizator HR Impact:
Alchemy Consulting&Training SRL Brasov
– centru consultanta si formare RSC “Actionam Responsabil” -

Informatii de contact:
e-mail: rezervari@impact-events.ro
Cerchia Andreea - o745/4518o2
Sorin Peligrad - 0730830760

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1737

Eveniment postat de organizator

sorin peligrad

Adaugat in urma cu 3676 zile, 01 Apr. 2014

Adaugat de Sorin11832

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .