poze transylvanian bike week la fagaras

Transylvanian Bike Week la Fagaras

Brasov , Fagaras. Miercuri 24 Iulie 2013 - Duminică 28 Iulie 2013

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

In intervalul 24-28 iulie 2013, va avea loc la Fagaras Festivalul motociclistic Transylvanian Bike Week, ce are drept scop in primul rand promovarea comunitatii Tarii Fagarasului, a valorilor, istorice si culturale pe care le are zona.

Sute de motociclişti vor veni la Făgăraş in a doua decadă a lunii iulie. Ei străbat mii de kilometri şi mai multe ţări pentru a se întâlni în mijlocul României vreme de patru zile.
Motocicliştii sunt cu precădere polonezi, nemţi, cehi, slovaci şi italieni. Pe perioada cât vor staţiona la Făgăraş îi puteţi vedea în parcarea auto din faţa Cetăţii şi calea de acces spre această parcare. Evenimentul nu va fi unul exclusivist.

Dacă în fiecare weekend Făgăraşul ar arăta precum va fi în perioada 24 – 28 iulie, n-ar mai avea nevoie de niciun efort de promovare turistică. Aproape 400 de europeni, toţi motociclişti, nu vezi în fiecare an!

Evenimentul se va derula pe perioada a patru zile și va găzdui petreceri, concerte ( The R.O.C.K - tribut Ac/Dc, Masterpiece - tribut Metallica, Trupa No 13, Doru Isaroiu & True Band și mulți alții), parade (orașul Brașov) și excursii (Transfăgărășan, Mânăstirea Brâncoveanu).

Taxa de intrare: 45 RON/ pe toată perioada evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.letsrock.ro/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3935 zile, 15 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .