poze targul imobiliar project expo transilvania

Targul Imobiliar PROJECT EXPO ''Transilvania''

Brasov , Brasov. Vineri 13 Noiembrie 2009 10:00
Brasov, ITC Brasov

Categorii: Targuri

Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Sfarsitul de an vine intotdeauna cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar PROJECT EXPO Transilvania le strange pentru tine intr-un singur loc. In perioada 13-15 Noiembrie 2009, vei gasi la ITC Brasov evenimentul imobiliar ce iti asigura confortul si stabilitatea pentru viitor.
In urma succesului dobandit pe parcursul a patru editii desfasurate in capitala, Targul Imobiliar PROJECT EXPO se lanseaza la nivel national incepand cu Brasovul, in perioada 13-15 noiembrie 2009. Urmarind sa aduca in atentia vizitatorilor nu numai oferte accesibile ci si concretizarea achizitionarii unei locuinte prin intermediul institutiilor de credit prezente la eveniment, Targul Imobiliar PROJECT EXPO Transilvania vine in intampinarea acestora atat cu locuinte ce se incadreaza in programul guvernamental Prima Casa, cat si cu oferte exclusiviste menite sa satisfaca intregul segment de piata interesat de contractarea unui imobil.
Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national. Fie ca va doriti o locuinta stabila, o casa de vacanta sau o oportunitate de a investi pe piata imobiliara, aici veti gasi o abundenta de oferte care vor satisface de la cele mai modeste pana la cele mai pretentioase cereri. Spatios, elegant si accestibil atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori, Targul Imobiliar PROJECT EXPO Transilvania pune la dispozitia dumneavoastra un spatiu expozitional de 500 metri patrati menit sa reuneasca pionii principali din piata imobiliara. Targul Imobiliar PROJECT EXPO Transilvania nu va propune cele mai mici preturi, vi le propune pe cele mai avantajoase raportate la calitatea constructiilor si zonelor vizate.
Pentru detalii de ultima ora, vizitati www.projectexpo.ro.

Cosmin Radu
0729.560.777
comunicare@zeropoint.ro

sursa: www.comunicatemedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1137
Cuvinte cheie: Targ , imobiliar , Evenimente Brasov
marcel s

Adaugat in urma cu 5250 zile, 12 Nov. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .