poze targul imobiliar brasov editia v a

TARGUL IMOBILIAR BRASOV, EDITIA V-a

Brasov , Brasov. Joi 3 Octombrie 2013 12:00 - Duminică 6 Octombrie 2013
Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Categorii: Targuri

Kron-Tour EXPO Fairs&Exhibitions, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center va invita in perioada 03-06 octombrie 2013 la cea de-a V-a editie a TARGULUI IMOBILIAR BRASOV (TIB) ce va avea loc la Brasov Business Park.

Manifestarea se adreseaza in mod deosebit DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI, BANCILOR CARE FINANTEAZA PROIECTE IMOBILIARE, AGENTIILOR IMOBILIARE, SOCIETATILOR DE ASIGURARI, precum si altor societati care au tangenta cu sectorul imobiliar.
Primaria Brasov si Viessmann Romania au ramas in continuare parteneri fideli ai acestui eveniment, la care vor participa 20 de expozanti dintre care mentionam: ADAMA EVOCASA VIVA, ADAMAH IMOBILIARE, ALPHAVILLE, AVANTGARDEN TRACTORUL, AVANTGARDEN 3, BARCELONA REZIDENTIAL, BRASOV BUSINESS PARK, BRASOV VILLAS, CASA NOBEL, DE MIJLOC RESIDENCE, HELVETIC IMPEX, IMMO IMOBILIARE, OLIMPIC RESIDENCE, SANPETRU RESIDENCE, SUBCETATE APARTAMENTE.
CUBO, cel mai modern showroom de materiale de constructii si amenajari interioare prezinta in cadrul TARGULUI IMOBILIAR BRASOV gama diversificata de produse si servicii concepute astfel incat sa satisfaca cele mai mari exigente. De asemenea, MIELE, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice participa la acest eveniment de referinta pentru domeniul imobiliar. Ne onoreaza cu prezenta, ca in fiecare an, ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, filiala Brasov-Covasna-Harghita si publicatia din domeniul imobiliar, PRETUL ZILEI.
Vizitatorii targului vor putea alege locuinta ideala (apartamente, case, terenuri), vor gasi idei de amenajare/redecorare a locuintei si vor afla totul despre sistemul de incalzire al viitorului care diminueaza costurile de incalzire cu pana la 50%.
Majoritatea dezvoltatorilor vor avea cu acest prilej OFERTE SPECIALE ! Iata, pe scurt, ce vor gasi vizitatorii la TARGUL IMOBILIAR BRASOV:
ADAMA EVOCASA VIVA va comercializa la acest targ, garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere de diverse tipuri si compartimentari. Beneficiaza de o locatie ideala pentru un proiect rezidential nou, fiind amplasat in cartierul Noua, o zona in plina dezvoltare a Brasovului. Locatarii complexului se bucura de apropierea de natura si de multiple facilitati de petrecere a timpului liber, in imediata vecinatate a proiectului aflandu-se zona de agrement recent modernizata Noua si lacul cu acelasi nume.
Brasovenii interesati de o locuinta noua se pot muta in cel mai scurt timp intrucat proiectul este complet finalizat, iar apartamentele sunt livrate la cheie, la standarde inalte de calitate.
EVOCASA VIVA isi asteapta clientii cu oferte speciale ce sunt valabile pana la data de 31.10.2013
ALPHAVILLE – complexul din Str. Carpatilor la numarul 44, ii asteapta pe clienti cu o oferta de lansare valabila doar in toamna 2013. Oferta de lansare le da ocazia clientilor sa aleaga dintre cele 9 variante de compartimentare la 2 camere si cele 5 variante de apartamente cu 3 camere. Ansamblul ofera si un sistem de finantare propriu in rate fara banci pe 5 ani. Va reamintim ca Alphaville este in ultima faza de proiect (corpul B3 cu o cladire de 8 etaje si una de 4 etaje), anul viitor fiind incheiate complet lucrarile la acest ansamblu imobiliar.
AVANTGARDEN 3 se recomanda cu experienta in constructii: peste 1500 de locuinte predate pana in prezent, semn ca au castigat increderea clientilor. Acestia vin in intampinarea vizitatorilor cu locuinte la cheie in cel mai nou cartier din Brasov.
AVANTGARDEN TRACTORUL continua cu succes traditia proiectelor marca Avantgarden 2 si ofera clientilor sai o gama generoasa de optiuni la un pret decent.
BARCELONA REZIDENTIAL este un ansamblu special in Brasov. Cu o locatie ideala, in zona cartierului Astra, Str. Poienelor, Barcelona Rezidential doreste sa creeze un stil de viata si o ambianta speciala, intr-o locatie speciala la preturi reduse. Complexul va cuprinde 6 blocuri de D+P+11E cu un total de 396 apartamente. In prezent s-a demarat constructia la primul bloc care va fi gata in primavara anului 2015 si care va cuprinde 66 de apartamente finalizate la cheie: 11 garsoniere, 33 apartamente de 2 camere, 22 apartamente de 3 camere iar la parter vor fi spatii comerciale.
BRASOV VILLAS continua cu proiectul Brasov Villas 3 - apartamente in vila in cartierul Tractorul. Apartamentele sunt construite la cheie dupa o Specificatie Tehnica Standard, fiecare client avand posibilitatea sa aleaga finisajele interioare care le doreste.
CASA NOBEL este unicul concept CUMPERI ACUM,TE MUTI ACUM, din Brasov. Primele 2 blocuri sunt aproape vandute , iar la TIB dezvoltatorii vor anunta termenele de predare pentru urmatoarele 2 blocuri si demararea celei de-a doua etape a proiectului. Avantajul zonei, calitatea lucrarilor, satisfactia clientilor si nu in ultimul rand pretul, au facut din Casa Nobel in doar 1 an de zile un real succes pe piata brasoveana.
DE MIJLOC RESIDENCE este un proiect ce ofera cumparatorilor posibilitatea de a avea un apartament de lux situat în zona centrala a orasului Brasov la un preţ de apartament vechi. Proiectul cuprinde apartamente, cu doua, trei si patru camere, fiecare apartament avand loc de parcare in garajul subteran.
OLIMPIC RESIDENCE isi invita clientii sa se mute “Acasa la olimpici”, in cea mai moderna zona din Brasov, cladire construita la standarde inalte cu apartamente de 2 si 3 camere. Cladirea beneficiaza de 2 subsoluri cu boxe pentru fiecare apartament si parcare exterioara inclusa, amenajata de Primaria Municipiului Brasov.
SANPETRU RESIDENCE este locatia perfecta a oricarei familii ce doreste sa scape de aglomeratia urbana. Complexul rezidential este situat în N-E orasului Brasov, în comuna Sanpetru.
SUBCETATE APARTAMENTE este un dezvoltator cu experienta pe piata imobiliara brasoveana, avand deja finalizate doua proiecte de succes: Subcetate Residence si Horia Residence, iar cel de al treilea proiect, Subcetate Green Residence, se afla in faza de construire, prima vila de aici urmand a fi predata “la cheie” in martie 2014. Preturile variaza in functie de categoria de achizitie, ele fiind deosebit de competitive. Pentru primele 20 de apartamente vandute la categoria I, Subcetate Apartamente face un discount de 15% din pretul de achizitie. Pe toata perioada targului SUBCETATE APARTAMENTE va avea o oferta greu de rezistat: un discount suplimentar de 5% la toate apartamentele contractate, cu plata in urmatoarele 10 zile, indiferent de categoria de achizitie, plus un loc de parcare gratuit.

Va invitam asadar sa ne treceti pragul si sa comparati cele mai bune oferte din domeniu !

Programul targului:
03 - 04 OCTOMBRIE: 12-20
05 OCTOMBRIE: 10-18
06 OCTOMBRIE: 10-18

Mai multe detalii: http://www.expobbp.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2267

Eveniment postat de organizator

anca zota

Adaugat in urma cu 3872 zile, 20 Sep. 2013

Adaugat de Anca9317

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .