poze bootcamp pentru fericire
poze bootcamp pentru fericire

Bootcamp pentru Fericire!

Brasov , Brasov. Joi 20 August 2015 14:00 - Duminică 23 August 2015

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 19/20

nii oameni își planifică să fie fericiți peste 5 ani sau cu vreo ocazie care să le schimbe viața, însă cel mai bun moment să fii fericit este chiar acum. O spun membrii comunității noastre, o susținem noi, dar și cei mai mari specialiști în domeniul psihologiei pozitive: o componentă foarte importantă a fericirii este îmbogățirea relației cu tine însuți, mai precis acceptarea de sine. Tocmai pentru a susține acest proces de acceptare de sine organizăm Bootcamp-ul pentru Fericire în perioada 20-23 august 2015. Tabăra este pentru oricine vrea să construiască o relație pozitivă cu el însuși, pentru pasionații de dezvoltare personală și pentru cei care sunt pur și simplu dornici să regăsească un echilibru în și cu ei înșiși.

Beneficiile tale:
Practică – toate activitățile din timpul BootCamp-ului se bazează pe practică, atât a noastră cât și a ta, pentru că oricâte poți citi despre fericire și acceptarea de sine, nu poate egala exercițiul. Vei experimenta ateliere, exerciții, coaching de grup.
Știință - toate experiențele din cadrul taberei sunt bazate pe instrumente care au fost testate și validate de psihologi din centre de cercetare precum Harvard University, Cambridge University, UCLA, Stanford University sau Berkeley.
Încredere - vei avea acces la un spațiu în care cultivăm încrederea; tot ceea ce vom explora și descoperi în Bootcamp va rămâne în sala de curs și în noi inșine, iar orice simți să împărtășești cu noi se păstrează în siguranță deplină.
Comunitate - vei avea acces la comunitatea oamenilor care sunt profund pasionați de dezvoltarea lor; vei găsi aici oameni cu care împărtășești acelasi interes pentru creștere și alături de care vei practica și vei învăța, prin joc, dar nu numai, ceea ce ai nevoie să știi pentru a te conecta cu autenticitate la tine însuți.

Traineri
Trainerii care vor avea grijă ca experiența ta să fie valoroasă: Vlad Negrilă, Ina Custură, Diana Popescu, Andreea Neacșu, Alina Goanță, Mălina Chirea și Andrei Chirea.

Vlad Negrilă - NLP Trainer, NLP Master şi co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet.
Sunt pasionat de NLP, psihologie socială şi comportamentală şi am ales meditaţia ca hobby principal. Scopul meu este şi să te învăţ cum poţi să aplici procesele NLP, astfel încât mintea ta să le generalizeze în cât mai multe situaţii şi în momentul în care faci o schimbare, aceasta să-şi lase amprenta într-un mod pozitiv şi în alte domenii ale vieţii tale, precum o pietricică pe care o arunci în apă şi valurile ei se propagă spre ţărm. Abia aştept să ne întâlnim!

Ina Custură - NLP Trainer, NLP Master și co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet
Sunt un om iubitor de viață și de oameni, pasionat de dezvoltare personală și îmi doresc să împărtășesc din cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor de formare în psihologie și programare neuro-lingvistică. Obiectivul meu este de a aduce o schimbare pozitivă în viețile oamenilor și fac acest lucru folosind instrumente specifice din programarea neuro-lingvistică în sesiunile de training și coaching.

Diana Popescu – Organizational Development Coordinator – Coca – Cola HBC si voluntar in Asociatia Initiativa pentru Fericire.
Fascinată de mică de comportamentul oamenilor și de „butoanele” pozitive și negative care îi activează, mi-am descoperit pasiunea pentru dezvoltarea oamenilor în mediul ONG – AIESEC și m-am orientat, ulterior, și către o carieră în această direcție. Am acumulat peste 9 ani de experiență în aria de Resurse Umane, lucrând în departamentele de HR a două mari corporații: Kaufland și Coca-Cola HBC.
De ce « lucrez » cu fericirea?
Fericirea este scopul către care aspirăm noi ca omenire. Toate acțiunile pe care le facem de-a lungul vieții sperăm sa ne apropie încă puțin de acest scop. E un proces permanent, un drum pe care înaintăm cu toții - în ritmuri diferite. Uneori mergem intuitiv, alteori conștientizăm și avem și o înțelegere rațională a procesului.
În opinia mea, conștientizarea acestui drum către fericire, ne va face pe fiecare să putem "prelua frâiele" propriei fericiri. Eu mi-am dat seama ca "frâiele propriei mele fericiri" sunt strâns legate de impactul pozitiv pe care-l am în jur, mă identific profund cu citatul "Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume". Așadar, sunt voluntar în Asociația Inițiativa pentru Fericire, pentru că acesta-i modul meu de a avea impact pozitiv în jur.

Andreea Neacșu
Am studiat Sociologia la Universitatea din București, apoi am urmat un masterat în Train the Trainers și Ingineria Pedagogică a Formării Adulților în Paris. Am fost implicată în numeroase proiecte pentru tineret și am colaborat cu organizații internaționale.
Subiectele mele preferate de training sunt: învățare, comunicare, self-leadership, dinamica de grup, creativitate, storytelling, public speaking. Pasiunea mea este să facilitez dezvoltarea indivizilor și a organizațiilor.
Tematică
Acceptarea de sine în diferitele ei forme este tematica Bootcamp-ului pentru Fericire, unde vei analiza, înțelege și practica alături de traineri și coachi din domeniul psihologiei pozitive, modalități de a crea o relație armonioasă cu tine însuți.

Câteva din temele pe care le vom aborda:
-mindfulness
-compasiune de sine
-imagine de sine
-acceptarea stărilor emoționale
-depășirea convingerilor limitative

Alte activități cu scop de destindere și relaxare: boardgames, storytelling, jocuri de improvizație, vizionare de documentar și, bineînțeles, petrecere!

Câteva cuvinte despre activitățile la care vei participa:

Pentru că "acceptarea de sine" este un subiect complex, chiar de la început vom stabili împreună care sunt nevoile tale, dificultățile pe care le întâlnești atunci când vrei să te accepți așa cum ești, aici și acum. După aceea ne vom orienta atenția către soluții personalizate pentru tine. Apoi vom stabili care este drumul dintre cele două și cum în mod specific poti să obții acele solutii și cum poti să înveți să faci asta oricând dorești.

Sesiunea despre depășirea convingerilor limitative - Ina și Vlad
Leonardo DiCaprio spunea în filmul "Inception" că cel mai puternic virus din lume este un gând. Un gând de care ești așa de convins încât te poate ajuta și sustine în procesul acceptării de sine sau te poate împiedica să faci asta. Însă poți să influențezi acest gând astfel încât să însemne altceva, ceva care-ți dă putere și nu te oprește să te simți bine în pielea ta. Haide să înveți cum poți să faci asta!

Sesiunea despre Mega-mentor - Ina și Vlad
În viață poți primi sfaturi de la foarte mulți oameni: rude, prieteni, profesori, angajatori și alte persoane care cred că știu ce este cel mai bine pentru tine. Fiecare avem în noi acea parte înțeleaptă care te așteaptă să-i pui întrebarea potrivită astfel încât să te ajute să te accepți. În această sesiune primești o cheie cu care poți să ai acces în interiorul tău, în locul unde se află cele mai bune sfaturi.

Fiecare sesiune se termină cu o călatorie în interior. Aceasta are rolul de a așeza învățămintele și fiecare informație în acele locuri din mintea ta, astfel încât ele să-ți fie disponibile oricând ai nevoie.

Ce asigurăm noi, ce contribuție aduci tu:
Noi asiguram cazare, mâncare și multe momente „a-ha”!

Avem 20 de locuri disponibile, iar investiția ta este de:
630 RON daca plătești până pe 1 august inclusiv
700 RON dacă plătești în perioada 2-15 august

Vino cu cineva drag ție și primiți amândoi o reducere suplimentară de 10%!*
* asta înseamnă că dacă te înscrii până pe 1 august împreună cu cel mai bun prieten, fiecare plătește 560 de lei.

Dacă la finalul acestei experiențe simți că nu ai câștigat o relație mai bună cu tine însuți, noi ne angajăm să îți returnăm banii. Fără termene lungi și un munte de hârtii. Fără întrebări în plus. Ți-i returnăm în maxim 7 zile.

Înscriere
Te invităm să te înscrii aici http://www.ipf.ro/evenimente/bootcamp-pentru-fericire/ (până pe 10 august), urmând să te contactăm noi pentru finalizarea procesului.
Dacă simți că ai nevoie de mai multe detalii cu privire la Bootcamp, te invităm să o contactezi pe colega noastră, Andreea:
e-mail: andreea.gospodariu@ipf.ro
telefon: 0730.209.522

Abia te-așteptăm! :)

Mai multe detalii: http://www.ipf.ro/evenimente/bootcamp-pentru-fericire/

Pret bilet: 630 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1728

Eveniment postat de organizator

andreea gospodariu

Adaugat in urma cu 3191 zile, 22 Iul. 2015

Adaugat de Andreea Gospodariu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .