poze ziua culturii nationale cand insu i glasul gandurilor tace
poze ziua culturii nationale cand insu i glasul gandurilor tace

Ziua Culturii Nationale: ,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..."

Brasov , Brasov. Vineri 15 Ianuarie 2021 19:00 - Vineri 15 Ianuarie 2021
Apollonia Hirscher nr. 8

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 100/300

Centrul Cultural Reduta prezintă on-line,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..." cu actrita Daniela Nane si cu pianista Ioana Maria Lupascu.

Centrul Cultural Reduta își începe activitatea în mediul on – line prezentând primul eveniment din anul 2021 ,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE...", în data de 15 ianuarie 2021, de la ora 19.00, pe canalul Youtube și pe pagina de Facebook.

Mihai Eminescu a avut un loc aparte în sufletul brașovenilor, motiv pentru care îi invităm pe spectatori să fie alături de noi în mediul on - line și să-și petreacă seara de vineri, sărbătorind Ziua Culturii Naționale, ziua nașterii poetului național alături de actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu.

Simțim prezența poetului național Mihai Eminescu la Centrul Cultural Reduta, deoarece poetul de geniu a venit la poalele Tâmpei alături de trupa de teatru a lui Mihail Pascally care a susţinut în secolul XIX mai multe reprezentanții în unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cultură din Brașov.

Îndrăgostit iremediabil de acest oraș, dar şi de tradiţiile pitoreşti locale, Eminescu a compus poezia „Învia-vor voievozii” , în care face referire la Biserica Sfântul Nicolae din Şchei şi la obiceiurile junilor Braşovului.

Vă invităm la spectacolul ,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..." în data de 15 ianuarie 2021, de la ora 19.00, pe canalul Youtube și pe pagina de Facebook. Va fi o seară dedicată poeziei pe acordurile magice ale pianului.

,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..." a fost înregistrat la Domeniul Manasia, o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului.

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/watch?v=ikNs3wc1cCg&feature=youtu.be

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 366

Eveniment postat de organizator

centrul reduta

Adaugat in urma cu 622 zile, 14 Ian. 2021

Adaugat de centrulreduta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

  • Ai ceva de zis?

    .