poze piesa de teatru in cautarea sensului pierdut la centrul cultural reduta

Piesa de teatru “In cautarea sensului pierdut” la Centrul Cultural Reduta

Brasov , Brasov. Marţi 5 Martie 2013 18:30
Centrul Cultural Reduta, Brasov

Categorii: Spectacole si Filme

Trupa de teatru GMG Esperom va invita la spectacolul “In cautarea sensului pierdut” de Ion Baiesu, adaptare de Andrei Ralea, in regia acestuia. Aceasta va avea loc marti, 05.03.2013, orele 18.30, la Centrul Cultural Reduta Brasov. Pretul unui bilet este 5 lei. Biletele se vor achizitiona la intrarea in sala de spectacol.

SPECTACOL ANULAT. Ne pare rau, din cauza unor probleme personale ale unuia dintre protagonisti, acest spectacol a fost anulat.

Distributia:

Nae Stefan
Gina Moarcas
Eugen Francu
Cristina Torodoc
Silviu Dudescu
Andrei Netejoru

Regia: Andrei Ralea
Asistenta tehnica: Marcel Vladareanu

De multe ori ne intrebam care e logica, sensul sau adevarul ascuns al unor fapte sau evenimente. Descoperim uneori cauza sau similitudinea cu altele la fel . Incercam intrebari, dar rareori primim raspunsuri care sa ne convinga sau, mai degraba, sa ne convina. Asa incat, ne instalam confortabil in propria noastra parere refuzand sensul si adevarul real al intamplarilor. Dar, totusi, uneori simtim nevoia recuperarii acestora. Efortul acesta poate deveni adesea hilar si chiar inutil.

“In cautarea sensului pierdut” ne-o demonstreaza din plin. Intrebari ca: “Tata, de ce nu cade soarele? De ce au venit minerii? De ce a cazut guvernul? De ce ne e noua atat de rau si lor atat de bine?” etc. sunt aproape la fel cu cele pe care si le pun personajele din piesa. Totul se petrece aici ca intr-un carusel grotesc si comic al vietii noastre in fond. Gasim aici un amuzament de mare tristete dar si o pledoarie pentru morala individuala si moralitate publica (de fapt, aproape acelasi lucru).

Cocotat intr-un turn de fildes, un orice-fel-de-sef, numit de cei de sub el Al-de-sus, este detinatorul tuturor adevarurilor si al dreptatii pe care o imparte cum vrea. Cei care-i solicita adevarul nu sunt pentru el si gasca lui decat obiecte de amuzament si batjocura. Dar cat poate sa se perpetueze aceasta minciuna? Piesa aceasta nu ne da raspunsul. Dar poate ca acesta se afla in noi. Ia, sa cautam!

Mai multe detalii: http://gmgesperom.ro

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 606
Cuvinte cheie: gmgesperom , Evenimente Brasov
gmg

Adaugat in urma cu 4096 zile, 27 Feb. 2013

Adaugat de gmg

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 59

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la brasov 2024

Targul de carte Gaudeamus la Brasov - 2024

Brasov, Brasov. 3 Iul 2024 - 7 Iul 2024
vorbe offline pe malul apei 2024

Vorbe Offline Pe Malul Apei 2024

Brasov, Brasov. 25 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .