poze concert myrath la brasov

Concert Myrath la Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 29 Februarie 2020
Rockstadt

Categorii: Muzica si Concerte

Iată că în 2020 încheiem iarna cu două concerte călduroase: MYRATH revine în România pentru a susține două concerte memorabile în București și Brașov alături de un invitat special: Eleine.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile exclusiv pe AmBilet.ro
Brașov (29.02.2020)
59 lei – Earlybird (preţ pentru primele 50) - Sold Out!
69 lei – Presale (preţ redus până pe 28.02.2020, inclusiv)
80 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 5 lei / bilet.

MYRATH
Cu un stil propriu de progressive metal îmbinat cu influențe orientale, incredibil de personal chiar, Myrath a devenit încet-încet una dintre cele mai fascinante formații de pe scena internațională, iar acum revin în România. Aducând împreună influențe progressive și ritmuri catchy, ultimul lor album, „Shehili”, combină muzica arabă și bucăți groovy din „Tales Of The Sands” (2011) cu aranjamente muzicale lucrate cu grijă și structuri intrigante din cea mai recentă operă, „Legacy” (2016).
Inovativ și totuși fidel sunetului specific Myrath, „Shehili” îndrăznește să stabilească un contrast între melodii vesele și versuri extrem de bine gândite, dar triste. Acest aspect se poate observa cel mai bine în „Dance”, piesă care spune povestea „unui dansator sirian care primește amenințări cu moartea de la Isis, dar a ales să continue să danseze, chiar dacă asta însemna să danseze printre ruine și morminte”, așa cum spune Zaher Zorgati. „Țelul muzicii noastre este să inducă fericire și bucurie, să fie un tribut pentru cei care refuză să cadă sau să se oprească din a spera, chiar și într-o lume plină de ură și incertitudine.”
Departe de clișeele care se regăsesc la multe formații metal moderne,”Shehili”, deși produs cu o grijă extraordinară, păstrează o aromă organică și naturală. Tobele au fost înregistrate în Hamburg, Germania, de Eike Freese (Deep Purple, Gamma Ray), părțile de vioară – datorită chiar Orchestrei Simfonice din Tunisia – au fost trase în Tunis, iar restul albumului a fost înregistrat de Kevin Codfert care s-a asigurat că absolut fiecare notă și-a găsit locul.
„Shehili” a fost produs cu pasiune și o deosebită atenție la detalii de trei producători: Codfert, Freese și Jens Bogren (a mai lucrat și la „Legacy”), astfel fiecare piesă a primit cel mai bun tratament.
Acum, ce înseamnă „Shehili” vă întrebați? Acest cuvânt arab enigmatic și poetic e numele unui vânt antic care vine tocmai din dunele Saharei. Atingerea blândă a unei brize care-ți șoptește legende la ureche și-ți deschide calea către vise... N-aveți de ales, trebuie să ascultați aceste minunate melodii și să vă pierdeți în ele.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 826
Cuvinte cheie: Brasov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1560 zile, 11 Dec. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .