poze startup weekend brasov 2014

Startup Weekend Brasov 2014

Brasov , Brasov. Vineri 4 Iulie 2014 - Duminică 6 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri , Targuri , Alte Evenimente

Tinerii antreprenori, ideile crete si marete sau persoanele din domeniul IT, design, comunicare si alte domenii tehnice sunt asteptati intre 4 si 6 iulie la Startup Weekend Brasov pentru a tranforma ideile in afaceri!

Startup Weekend Brașov este o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați, ce inspiră, educă și susțin echipe și comunități să formeze idei și să le lanseze. Este un eveniment al schimbărilor, un eveniment în care lucrurile se fac diferit și ajung la potențial maxim.

Cei 3 speakeri, 5 jurați și 12 mentori vor îndruma și susține echipele pe parcursul evenimentului: Andrea Adamo, Entrepreneur and UEFA football coach, Italia; Daniel Țigănilă, Co-founder at startups.ro, România; Dragos Zavarache, Manager of Electroprecizia Construct Maintenance, România; Dustin Overbeck, Entrepreneur, România; Maria Sandor, Member of the Consultative Board at GRASP Society, România; Marius Mitroi, Head of Innovation Funding Department at UEFISCDI, România; Mukul Pal, Founder at Orpheus CAPITALS, India; Sebastian Ivan, President of Lotus21 Investments Romania; Paul Renaud, Adjunct Professor of Marketing at the Maastricht School of Management, Canada; Vlad Ficustean, Senior TEDx Ambassador, România; Irina Iliescu, creative business lawyer, România; Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi, România; Evgenios Skitsanos, Greece.

Timp de 54 de ore echipele se formează, comunică, deciziile devin o provocare, cer suportul și expertiza mentorilor, iar soluţionarea problemelor se face prin cea mai creativă și activă metodă.

Conceptul StartupWeekend a fost dezvoltat în Statele Unite și preluat în peste 100 de țări din toată lumea: din Canada, în Europa, Africa și Asia, iar în România, Brașov, înscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului și ne puteți găsi online și pe facebook.
Astfel, indiferent de colțul lumii în care are loc evenimentul, acesta se va desfășura la aceleași standarde: activitățile în limba engleză engleză, welcome pack și asigurarea mesei, răcoritoarelor și a cafelei pentru întregul weekend.

Despre Startup Weekend

Startup Weekend este un concept centrat pe educație experiențială. Participanții construiesc prototipuri, le supun validării în timp ce colaborează cu alți oameni pasionați și specializați, ce au backgrounduri și puncte de vedere diferite. Mai mult, aceștia au ocazia de a interacționa direct cu mentorii și juriul evenimentului – lideri ai comunității tech pentru a-și face ideile fezabile.
Începând cu pitch-urile de vineri seara, participanții își aduc cele mai bune idei și îi inspiră pe ceilalți să li se alăture și să formeze o echipă. Echipele se formează organic în jurul celor mai bune idei (determinate prin votul publicului) și apoi au o idee și 54 de ore să creeaze modele de business, să programeze, se conceapă designul, iar ulterior se testează și se validează conceptele.

Mai multe detalii: http://brasov.thefest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1190
popadriana

Adaugat in urma cu 3588 zile, 24 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .