poze ethereal ambient evening arcana

Ethereal Ambient Evening : Arcana

Brasov , Brasov. Sâmbătă 12 Septembrie 2009 19:00
Centrul Cultural Reduta

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Vor exista proiectii, decoruri, standuri cu accesorii muzicale, vor exista concursuri, se va putea sta dupa concerte impreuna cu trupele la un pahar de vorba

Serile Speciale au inceput anul trecut cu ARCANA, pe 19 aprilie. A fost o seara magica, o seara speciala pentru toti cei participantii din sala Centrului Cultural Reduta; atat pentru public, cat si pentru trupa. Incurajati de feedbackuri pozitive din toate partile, KOGAIONON si DONISART au decis sa ii invite din nou pe cei de la ARCANA, pentru un concert exclusivist, dedicat celor ce doresc sa evadeze din nou din cotidian. Pe langa piesele de pe ultimul lor album, Raspail, suedezii vor veni cu alte 4-5 piese noi pe care le vor canta in premiera in sala Teatrului Reduta, special pentru vechii dar si noii fani ARCANA. Trupetii au promis un concert deosebit, dedicat publicului de la Reduta, loc in care ARCANA s-a simtit extraordinar!

In deschidere veti putea avea parte de 2 recitaluri elegante sustinute de doi catalunezi (plus un percutionist in varianta live) foarte talentati, care in doar cativa ani au realizat cu cele doua trupe cateva albume deosebite, complet necunoscute in Romania dar apreciate de presa de specialitate din strainatate. Astfel, DER BLAUE REITER va lansa in aceasta vara cel de-al doilea album, incadrat intr-un stil Ambient Industrial Classical, ce oscileaza intre ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, DER BLUTHARSCH, DEATH IN JUNE, BLOOD AXIS si SOPHIA, insa cu un filtru original impecabil. Ei pot fi vazuti si in aceasta primavara la WGT in Leipzig!

Pe de alta parte, Sathorys Elenorth si Lady Nott s-au facut prima data remarcati prin celalalt proiect muzical, NARSILION, un Ethereal Folk Fantasy de toata frumusetea, proiect ce a rupt orice legatura cu radacinile Metal exprimate in ORDO FUNEBRIS, dar cu o usoara trimitere spre LUGBURZ, o alta trupa underground ce graviteaza in jurul muzicienilor. Mult mai melodic si cu o aura visatoare, NARSILION imbina inteligent diverse concepte, de la filmele fanteziste/medievale gen Conan, Braveheart, Legend, Willow sau Lord Of the Rings si pana la acorduri muzicale din trupe gen DARK SANCTUARY, ARCANA, DARGAARD, ENYA, KITARO, MIKE OLDFIELD sau LOREENA McKENNITT.

Va fi o seara clasica deja pentru cei obisnuiti cu evenimentele noastre, ce va pune accentul pe calitate, eleganta, discretie si prietenieă Vor exista proiectii, decoruri, standuri cu accesorii muzicale, vor exista concursuri, se va putea sta dupa concerte impreuna cu trupele la un pahar de vorbaă va fi o noapte frumoasa de septembrie, la poalele Tampei, impreuna cu cei ce doresc sa petreaca si intr-un alt mod un aparent weekend normal.
*** sursa: Ticketpoint.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2467
Cuvinte cheie: Concert , Muzica , party , Evenimente Brasov
vinsieu

Adaugat in urma cu 5283 zile, 23 Iun. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert de craciun viena magic bra ov

Concert de Crăciun „Viena Magic” Brașov

Brasov, Brasov. Luni 11 Decembrie 2023
concert de colinde tefan hru ca bra ov 2023

Concert de colinde ȘTEFAN HRUȘCĂ Brașov 2023

Brasov, Brasov. Marţi 19 Decembrie 2023
magitot cu de toate

Magitot cu de toate

Brasov, Brasov. Sâmbătă 20 Ianuarie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .