poze festivalul toamna romanatilor 19 21 octombrie platoul primariei

FESTIVALUL TOAMNA ROMANATILOR 19-21 OCTOMBRIE, PLATOUL PRIMARIEI

Brasov , Brasov. Vineri 19 Octombrie 2018 10:00 - Duminică 21 Octombrie 2018
Platoul Primariei Caracal

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 3000/6000

LUME, LUME...Caracalul intra in sarbatoare !!! FESTIVALUL TOAMNA ROMANATILOR isi deschide portile weekend-ul acesta, in perioada 19 - 21 octombrie, de vineri pana duminica, pe Platoul Primariei!!

Toamna aceasta a fost atat de generoasa la Caracal, incat merita sa-i facem festival! Petrecere mare weekend-ul acesta, sarbatorim Toamna in Romanati cu show-uri gastronomice inedite, surprize si spectacole muzicale pentru toate gusturile, cei mai in voga artisti, un mega parc de distractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari !
FESTIVALUL TOAMNA ROMANATILOR aduce un tezaur de bunatati culinare, un spectacol al toamnei, mustul curge din butoaie, berea asezonează grătarul, iar voia bună și distracția sunt la ele acasă!!!
Dăm start petrecerii VINERI, 19 Octombrie, cu un spectacol folcloric deosebit alaturi de frumoasa si indragita interpreta Delia Barbu si cu binecunoscutul artist Leonard Petcu ale caror melodii vor ajunge direct la sufletele voastre, seara fiind incheiata cu un Super Show DODDY !
SÂMBĂTĂ 20 octombrie, petrecem o seara romaneasca in cinstea Centenarului, alaturi de talentatii ION DE ROMANIA - Ionut Andras si Ovidiu Homorodean!
Focoasa ALESSIA ne va incanta in continuare cu un recital incendiar!
DUMINICA 21 Octombrie, in ultima seara de petrecere avem parte de un spectacol folcloric deosebit alaturi de Marcela Fota si Georgel Nuca si incheiem glorios cu o megasurpriza pentru voi toti: MEGARECITAL COMPACT!!!
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii, ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, must proaspat stors, fructe, dulciuri si dulceturi, carnuri aromate, un tezaur de bunatati culinare. Nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Intrarea este liberă!
Vă aşteptăm cu drag!



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2286

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1991 zile, 15 Oct. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .