poze dream family festival

Dream Family Festival

Brasov , Brasov. Joi 21 Iunie 2018 - Duminică 24 Iunie 2018
Stadionul Sportiv

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Prima ediție a Dream Family Festival, care își propune să devină cel mai mare festival dedicat copiilor și familiilor, din România, va avea loc în perioada 21-24 iunie, la Brașov.

Vor fi 4 zile de entertainment pentru copii, tineri și adulți, într-un spațiu inedit, de peste 25 000 m², Platforma fostului Stadion Municipal, care va găzdui, cu această ocazie, sute de activități muzicale, culturale, sportive și culinare.


Distracția va fi împărțită în cele 5 zone ale festivalului: FORREST OF COLOURS- zona dedicată artei și creației, CARNIVAL - zona de carnaval pentru cei mici și mari, PLAYGROUND - zona de sport, MISTERY & SCIENCE - zona dedicată științei și misterelor, THE ARENA - scena principală, unde vor susține concerte artiști precum SMILEY, GOLAN, Ellie White, Irina Rimes, GASCA ZURLI, Andra Gogan si multi altii, și Food Truck Arena, locul în care vom redescoperi gusturile copilăriei și vom explora diversitatea gastronomică internațională. Concerte, ateliere de artă și creație, expoziții de artă, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint GIGANT, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal, campionat de street ball - toate acestea sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru cele 4 zile în care vor transforma platforma fostului Stadion Municipal într-o destinație de vis, cu atracții pentru toate vârstele.


Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro și pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1574
Cuvinte cheie: Brasov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1937 zile, 07 Iun. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Brasov
salonul interna ional de carte bookfest bra ov 2023

Salonul Internațional de Carte Bookfest Brașov 2023

Brasov, Brasov. 19 Oct 2023 - 22 Oct 2023
concert alternosfera transilvania rhythm

Concert Alternosfera – Transilvania Rhythm

Brasov, Brasov. Vineri 13 Octombrie 2023
concert cargo si trooper transilvania rhythm

Concert Cargo si Trooper - Transilvania Rhythm

Brasov, Brasov. Sâmbătă 14 Octombrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .