poze  palaria accesoriu elegan a i mesaj in bra ovul interbelic
poze  palaria accesoriu elegan a i mesaj in bra ovul interbelic poze  palaria accesoriu elegan a i mesaj in bra ovul interbelic poze  palaria accesoriu elegan a i mesaj in bra ovul interbelic

„Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic”

Brasov , Brasov. Miercuri 6 Octombrie 2021 09:00 - Miercuri 20 Octombrie 2021
Piata Sfatului nr. 15

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expoziția „Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic” atrage atenția asupra unui simbol al eleganței, pălăria, un accesoriu pentru cei de astăzi, un semn de prestigiu, de onorabilitate pentru cei din secolul trecut, purtând nenumărate mesaje, descifrate și înțelese de toți membrii comunității.

”Onorați domni, onorate dame și domnișoare,
Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului aduce la cunoscința dumneavoastră despre expozițiunea „Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic” care se va deschide joi 23 Septemvrie 2021, orele 18:00. Onoratul public din oraș și din afară va face o incursiune în vechiul burg, aflat sub semnul eleganței vienese și parisiene. Descoperiți pălăriile consacrate precum: Melon, Borsalino, Cocktail, Fedora, Joben, Clack și genres cel mai eschisit!”
Cu o invitație desprinsă din secolul trecut, Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului poftește publicul la vernisajul expoziției temporare „Pălăria - accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic”, joi 23 septembrie 2021, la ora18:00.
Expoziția atrage atenția asupra unui simbol al eleganței, pălăria, un accesoriu pentru cei de astăzi, un semn de prestigiu, de onorabilitate pentru cei din secolul trecut, purtând nenumărate mesaje, descifrate și înțelese de toți membrii comunității.
Printr-o selecție unică de piese și prin reconstituirea renumitelor ateliere de pălărieri și modiste, curatorul expoziției Oana Țigănuș, propune publicului o călătorie în timp urmărind redarea atmosferei Brașovului de altădată, când tendințele în materie de pălării și accesorii vestimentare ale protipendadei interbelice erau în acord permanent cu moda Europei occidentale. De asemenea, publicul poate descoperi și o selecție de pălării simbol pentru Brașov.
În zona de entertainment, vizitatorii sunt invitați să probeze pălăriile create exclusiv pentru această expoziție de către designerul Kristina Dragomir, pălării inspirate din perioada interbelică. Prin imortalizarea momentului, vor face un salt în trecut și vor pleca de la muzeu cu o amintire specială ce le poate aduce, la finalul expoziției, un premiu surpriză!
Expoziția poate fi vizitată până la sfârșitul lunii noiembrie, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului din Piața Sfatului nr.15.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/3071910809765214

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 485
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 930 zile, 06 Oct. 2021

Adaugat de galeriamica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .