poze expozi ie de desen sa nu incetam sa ne jucam

Expoziție de desen│Să nu încetăm să ne jucăm!

Brasov , Brasov. Miercuri 5 Iunie 2019 17:30 - Marţi 11 Iunie 2019
Str. Iuliu Maniu, nr. 6

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 15/30

Expoziție de desen │Să nu încetăm să ne jucăm! | Pilbáth Hugó-Áron | 05 - 11 iunie, 2019 Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov (Str. Iuliu Maniu, nr. 6) Cu mic cu mare vă invităm să participați la vernisajul expoziției de desen intitulată sugestiv – Să nu încetăm să ne jucăm! Desenele sunt realizate de Pilbáth Hugó-Áron care are doar 3 ani și 4 luni și care este un copil ca oricare altul.

Prin acest demers sperăm să motivăm/încurajăm și alți părinți să-și descopere/aprecieze potențialul copiilor lor în orice domeniu ar fi el.
Și evident – Să nu încetăm să ne jucăm! ...


Vernisajul va avea loc miercuri, 05 iunie 2019, orele 17:30 la Biblioteca Județeană „George Barițiu”, Secția pentru Copii și Tineret, Brașov (Str. Iuliu Maniu, nr. 6).


Creativitatea este plasa noastră de siguranță.
Ideea de bază a acestei expoziții este aceea de a încuraja părinții să lase copii să descopere lumea prin joc fără a le sugera sau impune propriile tipare de gândire specifice adulților. Timpul petrecut cu copiii noștri este foarte prețios pentru că, de cele mai multe ori, din cauza presiunii sociale, este foarte puțin. Profită de acele momente petrecute cu el și încearcă să îi dezvolți latura creativă prin joc! Astfel copilul devine mai încrezător în forțele proprii și este stimulat să găsească singur soluții, uneori neașteptate.
Pentru copii o linie poate însemna un drum, un punct o picătură de ploaie, o pată de culoare o frunză sau un copac. Copiii găsesc, de cele mai multe ori, modalități noi de exprimare. Nu putem să le cerem să fie perfecți, dar putem să le încurajăm visele, ideile și pasiunile. Astfel facem și noi parte din lumea lor magică redescoperindu-ne!
Le dezvoltăm latura creativă prin artă și joc, creativitate care mai târziu se poate manifesta în alte domenii, de exemplu: știință, tehnică etc...
Uneori trebuie să îi ajutăm alteori e necesar doar să fim doar prezenți și să îi lăsăm să se joace în lumea lor fără să intervenim.
Copacul nu este mereu maro cu verde ...
Copiii au nevoie de șanse și oportunități ca să descopere cu ce sunt dăruiți!

Raluca D. Hoisan Pilbáth
(grafician)


Ideea organizării acestei expoziții, la care se dorește o participare cât mai largă, s-a născut în urma invitației făcute de Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „George Barițiu" Brașov, inițiator și susținător al unor astfel de evenimente culturale, destinate descoperirii și promovării tinerelor talente, încă de la vârste fragede. Sunteți așteptați cu drag să pășiți în acest mic colț de Rai al copilăriei fiecăruia dintre noi!

Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „George Barițiu" Brașov



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

geza attila pilbath

Adaugat in urma cu 1768 zile, 26 Mai. 2019

Adaugat de a.pilbath@yahoo.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .