poze rela ia de cuplu cu dr edith kadar seminar online

Relația de cuplu cu dr Edith Kadar. Seminar Online

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Iunie 2021 10:00 - Duminică 6 Iunie 2021
Zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

Relația de cuplu cu dr Edith Kadar. Seminar Online

„Relațiile, la fel ca și fotbalul, politica, religia și femeile, sunt un subiect despre care se știe și se vorbește mult în teorie, dar dacă privim practica… lucrurile stau diferit. Cât privește relația de cuplu… eh, aici cu toții suntem ași la teorie; practica se poate observa ușor cand întâlnești un cuplu după felul în care se privesc (sau nu se mai privesc), felul în care își vorbesc (sau nu își mai vorbesc), felul în care se ating (sau se feresc de orice atingere de parcă ar fi leproși), felul în care se ascultă unul pe celălalt (sau se ignoră).

Nu există o rețetă general valabilă pentru a face ca o relație de cuplu perfectă. Nu există așa ceva: nici rețetă sau sfat aplicabil și nici relație perfectă. Există relații care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne cunoaștem, să ne perfecționăm sau să ne distrugem. Alegerea ne aparține. Fericirea sau nefericirea într-o relație de cuplu sunt alegeri personale, iar responsabilitatea aparține în totalitate celui care a ales. Ce face diferența? Ceea ce ne împinge spre relații.

Dacă în interiorul nostru suntem devastați de suferință, de traume vechi nevindecate, ne vom arunca în brațele primului venit în calea noastră fără să stăm prea mult pe gânduri, sperând ca cel/cea întâlnit(ă) să ne vindece. Iar această nevoie va fi confundată cu iubirea cea mare. Și iată prima minciună, primul punct slab al relației și care se va dovedi cuiul ce va sparge în scurt timp iluzia.

Dacă intrăm într-o relație din nevoie de orice fel, cu așteptări și speranțe ca noi să ne schimbăm sau să îl/o schimbăm pe celălalt, totul se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când lucrăm cu noi, scoatem la suprafață rănile vechi, vindecăm și îi iertăm pe cei care ne-au rănit pentru a nu ne răzbuna pe altcineva, facem curat în noi pentru ca oricine intră în viața noastră să fie primit cu iubire și fără așteptări. Atragem în viața noastră parteneri după chipul și asemănarea noastră. Doar atunci când noi vom fi echilibrați din punct de vedere emoțional vom atrage un om la fel de echilibrat.

Liniștea, pacea, fericirea, împlinirea nu sunt aduse de partener(ă), nu asta este treaba lor, ci e nevoie să le găsim noi mai întâi. Despre relația de cuplu voi vorbi în cadrul unui atelier pe care îl voi susține online în acest weekend, adică 05-06 iunie 2021. Ce NU va fi acest atelier? NU va fi despre cum să îți găsești sufletul complementar cât timp tu ești nefericit(ă) și plin(ă) de furie. NU va fi despre cum să îl schimbi pe celălalt pentru ca ție să-ți fie bine. NU este pastila minune care să te facă fericit(ă) după doar 2 zile. NU va rezolva nimic dacă tu nu ești dispus(ă) să lucrezi cu tine. La ce te poate ajuta atelierul? – Să identifici șabloanele după care îți cauți și găsești partenerul/partenera. – Să identifici așteptările pe care le ai și proiecțiile pe care le faci; – Să identifici ce e nerezolvat în tine și aștepți să fie rezolvat și vindecat de partener; – Să identifici calitatea relației în care te afli acum, și altele.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/relatia-de-cuplu-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-2021/

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/relatia-de-cuplu-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-2021/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 131

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 152 zile, 17 Ian. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 445

Alte Evenimente din Brasov
sexualitatea cu dr edith kadar seminar online

Sexualitatea cu dr Edith Kadar. Seminar Online

Brasov, Brasov. 19 Iun 2021 - 20 Iun 2021
seminar online problemele de greutate cu dr edith kadar

Seminar Online - Problemele de greutate cu dr. Edith Kadar

Brasov, Brasov. 3 Iul 2021 - 4 Iul 2021
  • Ai ceva de zis?

    .