poze introducere in recuperarea sufletului

INTRODUCERE IN RECUPERAREA SUFLETULUI

Brasov , Brasov. Sâmbătă 13 Iunie 2015 10:00 - Duminică 14 Iunie 2015
Santosha Studio, Str. Nicolae Balcescu nr.11, int.01

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/18

Atelier shamanic cu HOWARD G. CHARING

Vindecarea șamanică constă dintr-un corp variat de practici efectuate de către șaman sau practician pentru a ajuta sau vindeca o altă persoană. Una dintre cele mai importante astfel de practici de vindecare este recapitularea forței vitale, cunoscută și sub numele de Recuperarea Sufletului (Soul Retrieval). În aceasta, șamanul acționează ca mediator sau interpret pentru câmpul universal de conștiință din care suntem cu toții parte.
În recuperarea sufletului lucrăm cu energia. Un alt cuvânt pentru această energie este forță vitală, sau suflet, sau “natura vitală”. Recuperarea Sufletului este una dintre practicile utilizate în culturile tradiționale tribale pentru menținerea sănătății și echilibrului persoanelor ca indivizi și comunitate.
Prin suflet înțelegem forța de viață sau natura vitală a unei persoane, esențială pe tot parcursul vieții, de la concepție până la moarte. Pierderea sufletului apare atunci când pierdem o parte din această esență vitală.
Șamanismul nu zăbovește asupra evenimentelor din trecut; există doar acest vast și mereu în mișcare, minunat mare moment de acum, în care nu există separat trecut, prezent sau viitor. În această muncă, practicianul călătorește în afara timpului liniar pentru a merge la locul în care acel eveniment energetic încă mai are loc pentru acea persoană, pentru ca apoi să găsească și să aducă înapoi forța vitală care încă rămăsese prinsă în acel eveniment energetic. Când acest lucru a fost realizat, vindecarea terapeutică a evenimentului și a consecințelor aferente pot începe cu adevărat.
Pierderea de forță vitală este cunoscută sub numele de pierdere a sufletului, iar acest lucru poate avea loc atunci cand suferim o traumă, sau un accident, ori schimburi emoționale puternice cu o persoană iubită, la separarea de un partener, la moartea unei persoane dragi, sau la trecerea printr-o perioadă dificilă. Când trecem printr-o traumă severă, de obicei o parte a naturii noastre vitale dispare, astfel încât să putem supraviețui celor ce ni se întâmplă. Aceasta este un mod al corpului și al conștiinței de a supraviețui unor traume severe. Problemele apar atunci cand partea de suflet sau fragmentul nu se întoarce. Aceasta ar putea să nu vrea să vină înapoi, sau nu poate fi capabil să se întoarcă din cauza naturii traumei care a avut loc.
Există o serie de simptome ale pierderii sufletului, de exemplu, atunci când cineva simte că e mai curând observator al vieții sale, ca un outsider, mai degrabă decât să se angajeze și a fi pe deplin implicat.
Alte simptome frecvente sunt atunci cand oamenii simt că sunt “aerieni” o mare parte a timpului, nu într-adevăr aici. Alte simptome care indică o posibilă pierdere a sufletului sunt unele teme de viață, cum ar fi o frică omniprezentă, sau incapacitatea de a avea încredere în oameni. Am găsit, de asemenea, că o depresie severă poate fi un simptom de pierdere a sufletului. Bolile cronice pot fi, de asemenea, simptome de pierdere a sufletului. Acest lucru e legat în mod direct de Puterea Personală. În viziunea șamanică, puterea și menținerea sănătății merg mână în mână, în cazul în care corpul este plin de putere, nu mai există nici un loc pentru boală.
Acest proces de vindecare duce la reuniunea și reintegrarea forței vitale.
Apoi, persoana poate merge mai departe în viața sa, fără a fi ancorată în trecut și poate trăi o viață de creativitate și productivitate.

Atelier de weekend
Participanții vor învăța metodele, și vor primi și oferi o sesiune de vindecare prin recuperarea sufletului in timpul acestui weekend experiențial. Acest week-end oferă pentru toți participanții o posibilitate de a avea o experiență personală puternică, de vindecare profundă și de transformare.
Participarea la acest weekend introductiv este o pre-condiție pentru înscrierea în trainingul de practicanți de Recuperarea Sufletului.

Cost: 95 Euro
Avans: 40 Euro

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va faceti rezervarea din timp. Plata avansului si confirmarea participarii prin e-mail va asigura locul la seminar.



Detalii si inscrieri:

Dana Petrovici
Email: danapetrov@yahoo.com
Tel no: 0743.259.825

Despre Howard G. Charing

Howard G. Charing s-a născut la Londra şi a mai trăit în Olanda, Statele Unite şi Peru. A lucrat în industria calculatoarelor din 1970 până în 1991. A renunţat la această carieră în urma unui accident de lift care i-a provocat răni severe: fractură de gât şi leziuni serioase ale coloanei. În timpul acestui accident el a avut o experienţă în preajma morţii care i-a transformat viaţa. Acest accident i-a închis uşa faţă de viaţa lui prozaică „normală”, dar s-au deschis alte uşi către explorare şi aventură.De-a lungul ultimilor 24 de ani el a devenit recunoscut ca leader internaţional de ateliere de şamanism, autor şi artist vizionar. A lucrat peste douăzeci de ani cu unii dintre cei mai respectaţi şi extraordinari şamani şi înţelepţi din Anzi, jungla amazoniană şi Filipine. A condus cursuri de training şi dezvoltare pentru prestigioasa Fundaţie pentru Studii Şamanice (SUA) şi a lucrat mulţi ani cu Centrul pentru Şamanism Contemporan Eagle’s Wing, una din cele mai renumite organizaţii de training din Europa. De asemenea, el are calificarea de Terapeut Pre-naştere din partea Institutului Whole-Self.
Howard este coautorul carții “Shaman – Spiritul plantelor” publicată de Elena Francisc Publishing (România) și ‘The Ayahuasca Visions of Pablo Amaringo’ publicată de Inner Traditions (USA).

www.shamanism.cc
https://www.facebook.com/hgcharingart?fref=ts
https://www.facebook.com/howard.charing?fref=ts
POSTS

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1093184447363413/

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 726

Eveniment postat de organizator

dana

Adaugat in urma cu 3244 zile, 03 Iun. 2015

Adaugat de shaktigoddess

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .