poze curs managementul administrarii patrimoniului

Curs: Managementul Administrarii Patrimoniului

Brasov , Brasov. Vineri 16 Decembrie 2016 10:00 - Duminică 18 Decembrie 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii

Iti desfasori activitatea in compartimentele de achizitii publice, patrimoniu sau in cel de evidenta financiar – contabila?

Participa la cursul organizat de Proiect ContaPlus si afla care sunt aspectele practice, procedurile, regulamentele si instructiunile obligatorii in procesul managementului administrarii patrimoniul entitatilor publice si a institutiilor publice.

CURSUL SE ADRESEAZA:
Persoanelor care isi desfasoara activitatea in compartimentele de achizitii publice, patrimoniu, consultantilor, si in alte departamente conexe care au in atributiuni evidenta patrimoniului public, gestiunea si administrarea acestuia, precum si celor care organizeaza evidenta financiar-contabila.


SCOPUL CURSULUI:
Clarificarea aspectelor practice ce tin de administrarea patrimoniului prin parcurgerea sistematica a principalelor subiecte din domeniu, familiarizarea cu mediul legistativ si institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni obligatorii in procesul managementului administrarii patrimoniul entitatilor publice si a institutiilor publice.

TEMATICA ABORDATA:
1. Domeniul public al statului sau al unitatilor administrativ-teritoriale. Regimul juridic al acestor bunuri; Inventarul bunurilor din domeniul public al statului sau al unitatilor administrativ-teritoriale.
2. Autorizarea executarii/desfiintarii constructiilor/lucrarilor; Continutul – cadru al studiului de prefezabilitate, fezabilitate, documentatie de avizare a lucrarilor de interventii; Continutul – cadru al documentatiilor tehnico – economice aferente investitiilor publice; Metodologia privind elaborarea devizului general pentru obiectivele de investitii si lucrari de interventii; Criterii de evaluare si selectie a obiectivelor de investitii publice.
3. Active fixe corporale, necorporale si in curs de executie – evaluarea initiala, cheltuieli ulterioare, reevaluare, amortizare, ajustari pentru depreciere, declasare/scoatere din functiune in vederea casarii; Stabilirea valorii juste pentru activele fixe corporale care au durata normala de utilizare expirata.
4. Stocuri – evaluarea initiala, evaluarea la iesirea din gestiune, ajustari pentru depreciere.
5. Inventarierea patrimoniului; Valorificarea rezultatelor inventarierii.
6. Programul anual al achizitiilor publice; Actualizarea acestuia; Atribuirea contractelor de achizitie publica; Derularea contractelor de achizitie publica; Contractele de leasing.
7. Gestiunea bunurilor aflate in magazie; Raspunderea gestionarilor; Regulamentul operatiunilor de casa; Documentele justificative financiar-contabile care stau la baza intrarii/scoaterii de bunuri din gestiune.
8. Transmiterea fara plata; Valorificarea materialelor sau a pieselor rezultate in urma demolarii sau dezmembrarii activelor fixe corporale.
9. Catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe.
10. Controlul financiar preventiv exercitat asupra celor 4 faze ale executiei bugetare a unei cheltuieli.
11. Gestiunea parcului auto; Intocmirea foilor de parcurs; justificare consum de carburant.
12. Limitele legale si conditiile de acordare a perisabilitatilor.
13. Dezbateri finale.

Cum te poti inscrie?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Valoarea investitiei este de 900 lei – sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri, consultanta pe intreaga perioada a cursului si diploma de participare.

Taxa de servicii de cazare: 800 lei (optional) include: cazare in regim double (doua nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs.

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie!
Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

Mai multe detalii: https://goo.gl/o6i77t

Pret bilet: 900 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1149

Eveniment postat de organizator

proiect contaplus

Adaugat in urma cu 2706 zile, 31 Oct. 2016

Adaugat de proiect_contaplus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 378

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .