poze banii i via a despre problemele financiare din via a noastra c

BANII ȘI VIAȚA – despre problemele financiare din viața noastră c

Brasov , Brasov. Sâmbătă 8 Ianuarie 2022 10:00 - Duminică 9 Ianuarie 2022
Zoom online workshop

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/banii-si-viata-despre-problemele-financiare-din-viata-noastra-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-3/

Se spune că banii nu aduc fericirea. Da, probabil așa este; și totuși nu am văzut nici un om sărac care să fie fericit. Când spun sărac nu mă refer la lipsa banilor, deși majoritatea asta înțeleg, ci mă refer la gol pe dinăuntru, la sărăcie interioară; iar asta poate să fie chiar și atunci când contul tău în bancă conține multe zerouri.

Sărăcia este privită de oameni strict din punctul de vedere al banilor. Există oameni care au bani puțini dar care se descurcă fără nici o problemă, și există oameni care au mulți bani și totuși se consideră și se simt săraci. De ce unii oameni au bani mulți iar alții nu au aproape deloc? De ce sunt atât de multe probleme în ce privește abundența financiară? De ce atunci când avem gândire pesimistă parcă și banii ne părăsesc, iar atunci când avem o gândire optimistă, deschisă, banii încep să vină din te miri ce surse? Ce anume face ca banii să vină în viața noastră și de ce se întâmplă să avem atât de multe pierderi și pagube de-a lungul vieții? Există o predispoziție la bogăție sau la sărăcie? Există o moștenire din familie în acest sens? Trebuie să plătim ceva „păcat”, să răscumpărăm vreo greșeală a vreunui strămoș atunci când avem pierderi financiare sau când pur și simplu nu vin banii către noi? Iar când ne trezim cu câștiguri sau cu moșteniri mari înseamnă că s-a făcut dreptate pe arborele genealogic și că am primit un bonus?

Există credința că doar dacă ai bani poți fi fericit și împlinit. De fapt lucrurile stau chiar pe dos: banii și abundența nu pot veni pe un fond de frică, de ranchiună, de invidie, de bârfă. Atât timp cât există frica de sărăcie, aceea o vom atrage în viața noastră. Nu banii ne fac fericiți, ci mai întâi trebuie să accesăm starea de liniște pentru că banii nu vin in gălăgie; cel puțin nu cei care să rămână in viața noastră.

Despre ce reprezintă banii, despre credințele limitative din acest domeniu, despre motivele lipsei banilor si a pagubelor, despre cum să îi atragem în viata noastră si ce să schimbăm la noi în acest sens, dar și despre alte aspecte legate de bani, voi vorbi în cadrul unui atelier ce se va desfășura online in zilele de 8-9 Ianuarie 2022, între 10.00-18.30 (ora României). Te așteptăm cu drag!

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/banii-si-viata-despre-problemele-financiare-din-viata-noastra-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-3/

Pret bilet: 369 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 378

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 511 zile, 04 Sep. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
februarie in zbor atelier de pictura cu acuarele pentru adulti

Februarie în zbor | Atelier de pictură cu acuarele pentru adulti

Brasov, Brasov. 11 Feb 2023 - 11 Feb 2023
aprilie in zbor atelier de pictura cu acrilice pentru adul i

Aprilie în zbor | Atelier de pictură cu acrilice pentru adulți

Brasov, Brasov. 22 Apr 2023 - 22 Apr 2023
inspira ie de mai atelier de pictura i desen pentru adul i

Inspirație de mai | Atelier de pictură și desen pentru adulți

Brasov, Brasov. 20 Mai 2023 - 20 Mai 2023
  • Ai ceva de zis?

    .