poze conferinta eliminarea implanturilor energetice

Conferinta: Eliminarea Implanturilor Energetice

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Octombrie 2019 14:30 - Sâmbătă 5 Octombrie 2019
se va transmite celor inscrisi

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/150

Conferinta: Eliminarea Implanturilor Energetice

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE ȘI IMPORTANȚA PROTECȚIEI ENERGETICE

Detalii si inscrieri: https://alexaevent.ro/2019/03/12/conferinta-implanturi-energetice/

CE sunt implanturile energetice?
CINE și DE CE se realizează implanturile energetice?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

Implanturile energetice pot fi de origine terestră sau extraterestră. În oricare din cazuri, implanturile pot fi de control sau de ajutor, menite sau nu sa activeze anumite capacități. Depinde de cine le pune. Sunt implanturi pe liniile axio-tonale ale planetei ce se activează progresiv în această perioadă în circuitul interior al ființei umane cauzând deterioararea biologică progresivă.
Când sunt activate complet, cauzează moartea biologică și conștiința corpului astral este atrasă în matricea fantomă, regiune decăzută a spectrului de lumină a planurilor joase.

În această conferință vom vorbi despre importanța eliberării de implanturile energetice de control, care nu ajută ființa să evolueze spiritual și sunt menite să controleze și să limiteze conștiința umană.

Vom elabora tipologiile de implanturi energetice și scopurile distincte precum și metode reale și practice de anihilare, eliminare și eliberare a implanturilor subtile.
Vom vorbi nu doar despre implanturile vizibile în planul material, ci invizibile pentru ochiului fizic, provenite din alte planuri și dimensiuni, introduse cu scopul îndepărtării noastre de la Adevărul Suprem, de la Calea către Ascensiune.
Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spiritual, sunt bariere vibratorii împotriva ridicării vibrațiilor și evoluției tale, fabricând realități false, limitându-ți accesul către Spiritul tău Superior.
Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor să te mențină într-o realitate duală (este un mecanism colectiv impus întregii umanități) și unul din scopurile acestora este să absoarbă energia oamenilor și să îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.
Indiferent de formă și scopuri, implanturile pot fi simple sau sofisticate, vechi sau de ultimă generație, pot avea forme diferite și pot reprezenta karme sufletului pe care le cărăm cu noi dintr-o încarnare în alta.Ele au fost introduse în timpul capturării în diferite vieți sau între vieți și ca și rezultat al acestor implantări continue avem omul modern, total lipsit de spiritualitate și fără nicio legătură cu natura din care provine și se alimentează, fără a fi conștient de marea lui putere spirituală.
Vom vorbi despre importanța eliliberării de aceste implanturi și importanța protecției energetice pentru a putea să îți dezvolți o imunitate energetică spirituală care să te mențină protejat și integrat în Scopul Divin al Vieții tale.
Odată ce te-ai eliberat de implanturile energetice, ai nevoie să știi să te protejezi în viitor față de oricefel de intruziuni străine menite să îți controleze Conștiința și Viața!



Conferința va fi susținut de psiholog Stelian Chivu împreună cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuți și îndrumători spirituali cu o experiență de peste 30 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galați, unică în Europa, și a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/2019/03/12/conferinta-implanturi-energetice/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 1759 zile, 03 Iul. 2019

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .