poze lansarea colec iei de moda se poate

Lansarea colecției de modă SE POATE

Brasov , Brasov. Vineri 25 August 2017 19:30

Categorii: Alte Evenimente

Lansarea colecției de modă SE POATE deschisă publicului larg din Brașov

Te invităm vineri, 25 august, începând cu ora 19.30, la Coresi Shopping Resort – Brașov, la evenimentul de lansare a colecției de haine SE POATE. 47 de elevi care studiază în domeniul textil au creat colecția în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, organizată de OMV Petrom, pornind de la articole vestimentare special donate de celebrități!

Elevii au fost nerăbdători să transforme obiectele vestimentare donate de cele 18 celebrități: Vama - Tudor Chirilă, INNA, Antonia, Paul Ipate, Virgil Iantu, Sore, Adrian Despot, Adela Popescu, Corina Caragea, Amalia Enache, Gianina Corondan, Corina, Andreea Ibacka, Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Smiley, Marius Moga și Mona Nicolici și au lucrat împreună cu mentorul lor Ioana Ciolacu, timp de 3 zile la realizarea colecție: de la schițele pentru haine, la tiparele colecției și ulterior la croiala ținutelor.

Ioana Ciolacu, se află în top 10 designeri români într-un clasament realizat de Forbes România și a venit în tabără pentru a da mai departe cunoștințele ei și pentru a-i inspira pe elevi, povestindu-le parcusul ei în domeniu. Sub îndrumarea Ioanei, elevii au pregătit o colecție de la zero din haine croite într-un nou design inedit. Astfel, copiii au învățat dincolo de activităție de bază din domeniul croitoriei, elemente de design vestimentar și sustenabilitate în industra textilă.
Cei 47 de elevi alcătuiesc Seria Croitorilor din cadrul proiectului Tabăra Meseriașilor, prin care OMV Petrom susține învățământul profesional și tehnic din România. Tabăra se află la a 3-a ediție și în fiecare an elevii participă la un program intens care îmbină profilarea vocațională, cursurile de dezvoltare personală și atelierele practice specifice fiecărei meserii. În 2017, participă în total 300 de copii, repartizați în 5 serii: petrol și gaze, bucătar-ospătar, mecanici, croitori și electricieni.

În seriile anterioare, elevii din seria bucătar-ospătar au organizat la final o cină festivă pentru invitați din rândul autorităților, instituțiilor și ONG-urilor la Casa de Ceai, din incinta Castelului Bran, iar cei din seria mecanicilor au recondiționat o serie de biciclete alături de mentorul lor, pilotul Gabi Onofrei, pe care le-au donat unor copii și tineri din medii defavorizate.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 641
ana c

Adaugat in urma cu 2408 zile, 24 Aug. 2017

Adaugat de Ana.C

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .