poze gala pentru supervoluntari 5 decembrie la brasov

Gala pentru Supervoluntari, 5 decembrie la Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Decembrie 2009 18:00
Centrul Cultural Reduta, Brasov

Categorii: Alte Evenimente

Gala pentru Supervoluntari la Centrul Cultural Reduta

In seara zilei de 5 decembrie, incepand cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta din Brasov vom afla cine este voluntarul anului 2009, precum si castigatorii celorlalte 15 categorii ale primei editii a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociatia Colors, Directia Judeteana pentru Tineret Brasov, impreuna cu partenerii sai.

Anul acesta 16 organizatii si institutii din judetul Brasov au trimis nominalizari pentru 12 din cele 15 categorii diferite, profitand astfel de oportunitatea de a-si promova voluntarii si proiectele de succes din anul care a trecut. Ele sunt: Pro Democratia Brasov, APIS Feedback - Centrul Pilot de Voluntariat, Centrul pentru Protectia Naturii si Turism, Papusa de Portelan, 34life, Asociatia pentru Parteneriat Comunitar, Cercetasii Romaniei, AIESEC, Hospice Casa Sperantei, Projects Abroad, Fundatia Dinu Patriciu, As Debate, Antipa Bv Snac, gradinita Heidi, liceul teoretic G Moroianu Sacele, gr. sc. industrial Rasnov.

Pentru fiecare categorie in parte, organizatiile au nominalizat voluntari, proiecte sau sustinatori, iar juriul, format din reprezentanti ai organizatorilor si partenerilor, cu experienta in domeniul voluntariatului, a avut misiunea de a desemna castigatorii, cu exceptia categoriei cel mai simpatic voluntar, unde votul a fost online.

"Editia din acest an an vine cu multe premii si surprize. Responsabili pentru buna dispozitie vor fi Daniel Giurma, Gadjo Cafe, grupul de colindatori ai sc. gen. nr. 13, dansatorii Colegiului Economic Andrei Barseanu si voluntarii Colors " a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare din judetele Sibiu si Brasov. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

Gala pentru Supervoluntari 2009 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Directiile Judetene pentru Tineret Sibiu si Brasov. Parteneri: Hotel Continental Forum, Dram Center 07, Elioprod, Biborteni, RC Cola, Teatrul National Radu Stanca, Primaria Rasinari, Forever Dance, Consiliul Judetean Brasov - Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Madstel Impex, Exact Media, Simple Mind, Gadjo Cafe. Parteneri media : 7 Seri, Kiss FM, Sibiu100%, Turnul Sfatului, Monitorul de Sibiu, Brasovul Tau, stiribrasov.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat.

Alfa alte informatii accesand http://galavoluntari.wordpress.com

sursa: www.iubescbrasovul.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 756
marcel s

Adaugat in urma cu 5250 zile, 04 Dec. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .