poze cursuri intensive de limba romana

Cursuri intensive de limba română

Brasov , Brasov. Luni 19 Iulie 2010 10:00 - Vineri 23 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Loc de desfasurare: Muzeul Casa Muresenilor

Cursurile de limba română sunt predate după o programă flexibilă, adaptată cerinţelor şi necesităţilor cursanţilor, alternând lecţii de gramatică şi vocabular cu activităţi şi aplicaţii practice, individuale şi de grup, pentru dezvoltarea fluenţei în comunicare şi pentru consolidarea structurilor gramaticale învăţate. Suportul de curs include manuale şi texte de literatură, istorie, folclor, articole din presa cotidiană şi mijloace de comunicare audio-video.

Pentru predarea orelor de limba română, Institutul Cultural Român invită profesori cu studii de specialitate. Aceştia sunt selecţionaţi pe baza competenţei şi a experienţei profesionale, dar şi pentru atitudinea amicală, entuziasmul şi răbdarea de care dau dovadă.

Participanţii sunt încadraţi în grupe de studiu pe baza unui test. Fiecare grupă are 8-12 cursanţi.

1. Nivel începător (A1 şi A2). Acest nivel are ca obiectiv dobândirea abilităţilor de formulare, exprimare şi înţelegere a unor propoziţii elementare pentru comunicarea în situaţii uzuale, precum şi utilizarea formulelor de politeţe.
2. Nivel intermediar (B1 şi B2). Cursurile din acest modul îşi propun să dezvolte abilităţile de exprimare existente cu ajutorul exerciţiilor practice.
3. Nivel avansat (C1 şi C2). Cursanţii acestui nivel îşi vor perfecţiona abilităţile de a formula, în scris şi oral, păreri şi gânduri proprii, folosind subtilităţi de exprimare. Nivelul avansat cupinde ore de stilistică, semantică, lexic, morfologie, corectitudine gramaticală.

Certificat de competenţă lingvistică
La terminarea cursurilor, participanţii susţin un test (scris şi oral), în urma căruia pot obţine un certificat de competenţă lingvistică, oferit de Facultatea de Litere a Universităţii Transilvania din Braşov şi un certificat de evaluare al nivelului de cunoaştere a limbii române, eliberat de Institutul Cultural Român.

Orarul: În fiecare zi (de luni până vineri) în intervalul 10:00 – 14:00 au loc ore de limba română, cu o durată de 50 de minute fiecare.
www.iubescbrasovul.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 432
Cuvinte cheie: Brasov
pop rodica

Adaugat in urma cu 5002 zile, 18 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .