poze curs bra ov cosmoenergetica cu veaceslav gurschi

Curs Brașov Cosmoenergetică cu Veaceslav Gurschi

Brasov , Brasov. Sâmbătă 2 Mai 2020 10:00 - Duminică 3 Mai 2020

Categorii: Alte Evenimente

Curs Brașov Cosmoenergetică cu Veaceslav Gurschi

Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi – Curs teoretico – practic și inițieri
2-3 mai 2020
10.00-18.00

Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/12/cosmoenergetica/

„VĂ OFER ceva DEOSEBIT. CUNOȘTINȚE și EXPERIENȚE PREȚIOASE, care o să Vă fie UTILE PENTRU TOATĂ VIAȚA! O să primiți informații folositoare dar și LECȚII DE APLICARE A CUNOȘTINȚELOR NOI ÎN PRACTICĂ! Deoarece numai prin practică VĂ VEȚI CONVINGE cât de FUNCȚIONALE și EFICIENTE sunt TEHNOLOGIILE COSMOENERGETICE!” Veaceslav Gurschi

Cursul este teoretico-practic, obiectivul cursului fiind acela de a oferi tuturor participanţilor tehnicile şi metodele PRACTICE ale cosmoenergeticii. Veți obține DEPRINDERI și APTITUDINI valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact și la distanță, autotratare, diagnosticare, curățarea spațiului locativ, armonizare sufletească, autorealizare socială și personală, acordarea și normalizarea chakrelor, curățarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii și activarea resurselor interne, înlăturarea blocajelor emoționale, fricilor, depresiilor, curățarea de influențe energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacităților intelectuale, normalizarea greutății, întărirea imunității, calmarea și armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependențele, eliminarea durerii etc.

Ce avantaje ai daca participi?
Participanții vor avea posibilitatea de a EXERSA PERSONAL noile metode și tehnici CHIAR ÎN CADRUL CURSULUI, astfel, încât, să le poată aplica ulterior de sine stătător în practică.

CUNOȘTINȚELE și CAPACITĂȚILE obținute le veți putea utiliza cu succes atât PERSONAL cât și în raport cu APROPIAȚII VOȘTRI. Familia este un organism întreg și pentru ca să ai o viață echilibrată și armonioasă este necesar de avansat nu doar pe plan personal dar și de îmbunătățit sferele vieții a soțului (soției), copiilor, părinților.

Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeuții) vor avea rezultate și mai bune. Orice persoană poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilități speciale. Avem cosmoenergeți care utilizează reiki, teta-healing, terapia bowen, reflexoterapia, yoga ș.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice și de dezvoltare personală sunt COMPATIBILE CU COSMOENERGETICA.

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/2019/12/12/cosmoenergetica/?fbclid=IwAR3OxMJVT7YG6OQaKsUUN_vOnBHtpvn99k7ipdNbG8xuz37jnvW6B7_zdcg

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 615
Cuvinte cheie: Brasov
alexandra condur

Adaugat in urma cu 926 zile, 15 Mar. 2020

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

  • Ai ceva de zis?

    .