poze alearga tu pentru ei maraton caritabil in sprijinul hospice casa sperantei

Alearga TU pentru Ei! Maraton caritabil in sprijinul Hospice Casa Sperantei

Brasov , Brasov. Sâmbătă 18 Iulie 2009 09:00
Parcul "Nicolae Titulescu"

Categorii: Alte Evenimente

Sambata, 18 iulie 2009, de la ora 9:00 in parcul "Nicolae Titulescu" din Brasov.

Sambata, 18 iulie 2009, de la ora 9:00 in parcul "Nicolae Titulescu" din Brasov. In Brasov traiesc multi iubitori ai sportului, care practica din placere sau din ambitie alergarea, ca forma de mentinere sau imbunatatire a starii de sanatate dar si ca forma de socializare. Pe de alta parte in Brasov exista peste 16.000 de beneficiari indirecti ai serviciilor Hospice Casa Sperantei, oameni care pot sa spuna: "mama mea, copilul meu este sau a fost ingrijit de Hospice Casa Sperantei, ei m-au ajutat intr-un moment dificil din viata mea, vreau sa ii ajut si eu, la randul meu".

Pe toti acestia si de fapt pe toti cei care vor sa se bucure pe sine si pe cei din jur ii invita Fundatia Hospice Casa Sperantei si Asociatia Bucharest Running Club sa alerge un cros de 4 km pentru adulti, 1 km pentru copii 10-18 ani si 600 m pentru copii 6-10 ani.

Toti alergatorii vor primi inainte de start tricouri, numere de concurs si apa de baut si vor face incalzirea cu traineri specializati. Odata cronometrul pornit vor fi indrumati de voluntarii postati pe traseu si vor fi urmariti si cronometrati de arbitrii acreditati.

Vor fi premiati cel putin 18 castigatori, pe urmatoarele categorii de varsta: 6-10 ani, 10-18 ani si peste 18 ani. Premiile constau in vouchere abonamente la sali de fitness, intrare la bazin de inot, sedinta de echitatie, paint ball, bowling, intrare la loc de joaca si distractie pentru copii si alte surprize.

Alergatorii sponsorizati de firme vor achita o taxa de 50 ron/pers in timp de alergatorii care nu au un sponsor vor contribui cu o donatie minima de 10 ron/pers. In plus, participantii sunt indemnati sa alerge pentru cineva drag care se lupta cu durerea sau in memoria cuiva drag pe care il poarta in suflet. Cei care care au alaturi un astfel de "erou" stiu prea bine: Ei alearga o cursa mult mai greaăeste chiar viata lor pe care impreuna o putem insenina! La locul de start va exista un panou special unde partcipantii pot aseza fotografii sau mesaje dedicate celor care ii motiveaza sa alerge sau o incurajare pentru "familia hospice" (pacienti si echipa medicala).

Dupa finish, pana la stabilirea rezultatelor alergatorii si sustinatorii lor se vor putea delecta cu un program muzical- surpriza. Premiile vor fi inmanate de reprezentanti ai Primariei, Directiei de Sport si Tineret, Asociatia Bucharest Running Club, Beauty Cult Health Center, Tequilla Bowling, Best Club, Athletic Gym Sport, Paint Ball Pro, Hotel Alpin, Centrul de Echitatie "Speranta" Poiana Brasov, Paradisul Acvatic, Happy Shark si altii

Cum crosul este unul dintre antrenamentele publice care pregateste alergatori pentru Bucharest City Marathon, va constitui un bun prilej de a afla mai multe despre marele eveniment din 18 octombrie 2009, chiar de la organizatori, printre care si canotoarea olimpica Valeria Racila van Groningen (initiatoarea Bucharest City Marathon). Competitia este inscrisa in calendarul oficial al AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Sportive) alaturi de maratoanele de traditie din marile metropole ale lumii (Boston, Londra, Berlin, Chicago, New York, etc).

Deja s-au facut primele inscrieri! Real Hypermarket, Liberis Publication/revista Prevention, Temad, Forex sunt sponsorii care si-au confirmat pana acum implicarea in eveniment. Vom avea alaturi pe una din veteranele Crosului "15 Noiembrie 1987", doamna Ana Savu in varsta de 65 de ani, brasoveanca dedicate crosurilor. De altfel Hospice Casa Sperantei are o frumoasa legatura cu acest cros fiindca la editia din 2004 s-a numarat printre alergatori- dar unul neobisnuit: numarul 1 de concurs l-a purtat patul de spital impins de voluntarii de la hospice.

Invitam pe toti iubitorii de alergare in aer liber sa participle la cros iar pe cei care nu au facut asta pana acum ii indemnam sa incerce si sa-si imbogateasca viata cu sport si sanatate sau cel putin sa vina sa-I incurajeze pe alergatori.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2273
comaromi iosif

Adaugat in urma cu 5194 zile, 14 Iul. 2009

Adaugat de Eraser

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Brasov
salonul interna ional de carte bookfest bra ov 2023

Salonul Internațional de Carte Bookfest Brașov 2023

Brasov, Brasov. 19 Oct 2023 - 22 Oct 2023
concert alternosfera transilvania rhythm

Concert Alternosfera – Transilvania Rhythm

Brasov, Brasov. Vineri 13 Octombrie 2023
concert cargo si trooper transilvania rhythm

Concert Cargo si Trooper - Transilvania Rhythm

Brasov, Brasov. Sâmbătă 14 Octombrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .