poze tu cu tine 21 de zile

TU cu TINE - 21 de zile

Brasov , Brasov. Joi 11 Martie 2021 12:00 - Joi 25 Martie 2021

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Conferinta video - online

Totul este algoritmat și poate fi calculat. Ești pregătit(ă) să afli? "Întâmplările" te duc întotdeauna pe drumul TĂU.

Programul TU cu TINE 21 de zile te ajută să pui bazele unei noi „fundații” care reprezintă magia unui nou început. 21 de zile reprezintă minimul necesar pentru a se amprenta în TINE această nouă formă de cunoaștere și pentru a vedea concret o schimbare în TINE.

Fiecare dintre noi își dorește să cunoască ceva, indiferent ce. Nivelul său de dorință este diferit. Motivația alături de importanță accesează voința necesară oricărui om pentru a îl "împinge" către reușită.

Ți-am pregătit în această conferință o metodă clară, concretă, care te va ajuta să descoperi resursele cele mai bune pentru tine și familia ta, pentru a ști să folosești energia, voința și creativitatea în toate situațiile ivite pe drumul vieții tale.

Îți va fi prezentat un sistem foarte creativ, care folosit în diferite perioade mai dificile din viață, te va aduce pe linia de plutire și îți va da soluții pentru ceea ce ar fi bine să faci în acea situație.

Pentru a avea o relație bună cu familia ta și cu societatea trebuie să ai o relație bună în primul rând TU cu TINE însuți. Dacă vrei să afli despre TINE și să te autocunoști, pune-ți întrebări: Cine ești? Ce ești? Ce ştii? Ce poți?

Confeință susținută de trainer-numerolog
Romeo Popescu

Mai multe detalii: https://www.scoaladenumerologie.ro/produs/tu-cu-tine-21-de-zile/

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 233
chelaru mihaela

Adaugat in urma cu 757 zile, 03 Nov. 2020

Adaugat de Events by Aleahim

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

  • Ai ceva de zis?

    .