poze mystic transylvania bran

MYSTIC TRANSYLVANIA Bran

Brasov , Bran. Vineri 27 Octombrie 2023 19:00
Castelul Bran

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

O imersiune medieval-gotică

Sunteți pregătiți să descoperiți secretele Castelului lui Dracula?

Dacă vă aflați în căutarea unei experiențe ce depășește limitele normalului, am pregătit un eveniment extraordinar pentru dumneavoastră:

O noapte privată și exclusivă în Castelul lui Dracula din Transilvania!

Această experiență imersivă este proiectată să vă transporte în inima legendelor și poveștilor transilvănene!

Seara începe cu un muzical teatral captivant, fiind poarta de acces către imersiunea mistică, pregătind terenul pentru o aventură de neuitat. Printr-o combinație fascinantă de muzică, dans și teatru legendele Transilvaniei prind viață chiar în fața ochilor voștri prin prezența unor personaje speciale, alături de o recuzită realistă și costume meticulos lucrate, într-o atmosferă care vă va aprinde simțurile și imaginația.

Un muzical creat în colaborare cu actori europeni, artiști și muzicieni.

Ne aflăm în Castelul lui Dracula, așa că seara nu poate fi completă fără un adevărat festin: imaginați-vă savurând un pahar de vin roșu intens în mijlocul unui mare ospăț, răsfățându-vă cu un meniu atent realizat ce conține mâncăruri tradiționale medievale. De la tocănițe copioase fierte cu ierburi și condimente locale până la cărnuri rotisate preparate după cele mai vechi rețete. Fiecare mușcătură vă va transporta înapoi în timp.

Pe măsură ce seara înaintează, vă veți afla în camera mascaradei decorată în stil gotic, unde balul mascat al Vampirilor vă va lăsa pierduți pe ritmuri și mișcări specifice, ce se împletesc cu întunericul misteriosului Castel.

Spectacole interactive vă vor aștepta la fiecare colț, oferind posibilitatea de a vă întâlni cu fermecătoarele Iele, vampiri enigmatici, înțeleptul Solomonar și Ghicitorul misterios. Pe tot parcursul nopții, veți fi distrași de băuturile enigmatice ale Alchimistului, de poveștirile captivante ale Păzitorului Cronicilor și multe alte experiențe practice printre care și o vânătoare de comori.

Veți deveni participanți activi ai narațiunii, transpunându-vă total în lumea pe care am creat-o.

Urmăriți-ne pe Mystic Transylvania pentru a fi la curent cu toate noutățile proiectului și pentru a afla mai multe detalii despre artiști, parteneri, invitați speciali și diverse momente din spatele cortinei!

Pret bilet: 1240-3230

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 220
moni d

Adaugat in urma cu 206 zile, 05 Oct. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

  • Ai ceva de zis?

    .