poze inedit si unic autentic si spectaculos mineral expo botosani

Inedit si Unic, Autentic si Spectaculos - Mineral Expo Botosani

Botosani , Botosani. Vineri 19 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 21 Aprilie 2013
Muzeul Județean Botoșani

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 1000/10000

Mineral Expo in colaborare cu Muzeul Judetean Botosani prezinta a doua editie a singurei expozitii cu vanzare de bijuterii si minerale care uimeste prin stralucire.

Deschis timp de trei zile, intre 19 si 21 aprilie in intervalul orar 10.00 -19.00, evenimentul este impartit in doua sectiuni:
Expunerea unor inedite si unice esantioane de minerale - geode de ametist si citrin, agate felii, varfuri de cuart alb sau roz, aduse la Botosani din cele mai indepartate colturi ale lumii. Esantioanele fac parte din colectii geologice personale ale celor care expun si sunt destinate schimbului sau achizitionarii de catre pasionati. Acestea pot fi cele mai potrivite si originale cadouri in preajma Sarbatorilor Pascale.
Prezentarea unor autentice si spectaculoase bijuterii din pietre pretioase si semipretioase – coliere din tanzanit, beril, rubin in forma de briolete, bratari din toate nunatele de safir, citrin imperial si smarald, taiate hexagonal sau cele mai elegante siruri de perle naturale.
Pe parcursul desfasurarii evenimentului, expozantii vor consilia vizitatorii cu privire la energia, structura si vibratiile cristalelor, despre modul in care acestea protejeaza, armonizeaza si vindeca chakrele si aura.
Astfel, Mineral Expo Botosani devine o ocazie perfecta pentru energizare gratuita in preajma cristalelor.
Mineral Expo Botosani 19-21 aprilie 2013 Orele 10.00- 19.00
Muzeul Judetean Botosani
Prêt bilet intrare : 2 lei
Parteneri: Consiliul Judetean Botosani, Monitorul de Botosani, Tele m Botosani
Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: bijutieri , artisti hand made , cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare , expozantii impun prin pricepere, măiestrie, eleganță și minuțiozitatea detaliilor. Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.
Informatii : 0728-495.346 www.mineralexpo.ro mineralexpo@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.mineralexpo.ro/expozitii

Pret bilet: 2 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 872
Cuvinte cheie: Expo , Mineral , botosani , Evenimente Botosani

Eveniment postat de organizator

covaci costel

Adaugat in urma cu 3991 zile, 15 Apr. 2013

Adaugat de Covaci8629

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

  • Ai ceva de zis?

    .