poze spectacol pacala in satul lui

Spectacol: Pacala in satul lui

Botosani , Botosani. Duminică 7 Februarie 2010 11:00
Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache"

Categorii: Spectacole si Filme

Orele 11:00 si 12:30

Duminică 7 februarie la orele 11.00 si 12.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" va invita la un spectacol pentru toate vârstele. Şi cei mici dar şi fraţii mai mari impreună cu părinţii sau bunicii se vor amuza de isprăvile lui "Păcală în satul lui", cu primarul, primăreasa, preotul şi preoteasa dar şi cu Scaroţchi şi dracuşorii lui. Şi totul a pornit de la o vacaă Vaca lui Păcală invidiată de tot satul pentru ca este cea mai mare şi cea mai frumoasă. Cine pe cine păcăleşte?
Realizat după poveşti populare româneşti acest spectacol a fost apreciat cu hohote de râs şi aplauze de către botoşăneni de câte ori a fost prezentat pe Pietonalul Unirii cu diverse ocazii.
În rolul "Păcală" - actorul Valentin Ligi, "Primarul" şi "Primăreasa" - Marius Rusu şi Ramona Hriscu, "Preotul" şi "Preoteasa" - Florin Iftode şi Dana Bucătaru, "Scaraoţchi" -Tudor Rotaru, "Săteanul" - Claudiu Gălăţeanu, "Drăcuşorul"- Laurenţiu Vasilache.

Regia este semnata de Valentin Dobrescu iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Muzica foarte antrenantă, pe ritmuri populare,a fost compusă de Ciprian Manta.
*Sursa: botosanilife.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 555
Cuvinte cheie: botosani , 2010 , Teatru , Evenimente Botosani
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4744 zile, 03 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .