poze  sanziana si pepelea

"Sanziana si Pepelea"

Botosani , Botosani. Duminică 6 Septembrie 2009 11:00
Teatrul Vasilache

Categorii: Spectacole si Filme

"Sanziana si Pepelea" deschide stagiunea la Teatrul Vasilache

Am o mare bucurie şi satisfacţie personală şi profesională că am reuşit să implementez în Teatrul " Vasilache" strategii de marketing care şi-au atins ţinta. Obiectivul pe care mi l-am impus ca prioritate în 2007 când am ales să devin director adjunct a fost acela de a determina publicul să aleagă petrecerea timpului liber duminica la teatru. Am spus mereu ca la teatrul de păpuşi retrăieşti copilăria şi am îndemnat părinţii să-şi dăruiască o oră de bucurie alături de copii vizionând un spectacol. Până în 2007 erau la spectacolele de duminică mai puţin de zece spectatori ,uneori chiar eram mai mulţi actori pe scenă decât copii în sală. Ei bine în primele 6 luni ale anului,în 27 de duminici am jucat aproximativ 67 de reprezentaţii cu 20 de titluri de poveşti şi am avut aproape 5000 de spectatori plătitori. Preţul unui bilet este 5 lei deci încasările au fost de 250 milioane lei vechi. Le mulţumesc tuturor spectatorilor care au fost fideli teatrului nostru şi-i aşteptăm în fiecare duminică la orele 11 şi 12,30 la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache", a declarat doamna Mihaela Nistorică. Stagiunea teatrala 2009 -2010 se deschide duminica 6 septembrie la orele 11 cu spectacolul " Sânziana şi Pepelea" adaptare de V.Dobrescu după Vasile Alecsandri.
Regia V: Dobrescu.Scenografia M.Pastramagiu.

Spectacolul a fost montat în 1994 şi de 10 ani nu s-a mai prezentat la public

Distribuţia:
Valentin Ligi (Pepelea), Marius Rusu ( Zmeul),Aurica Dobrescu ( Muma Păduri) , Mihaela Nistorică (Baba Rada-Zâna), Ibica Leonte ( Linguşilă) , Mihaela Ştempel (Împăratul), Anca Ştefan (Sânziana), Laurenţiu Vasilache ( Ciupilă).
Veţi mai întâlni şi alte personaje iar pe banda cu voci înregistrate se aud actori ce astăzi sunt pensionari Alexandru Brumă, Mihai Costăchel şi Sergiu Grigore pe care-i aşteptăm la teatru cu nepoţii.

Rezervări la 0231514353 sau teatrulvasilache@ yahoo.com
Preţ bilet 5 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 675
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4904 zile, 05 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .