poze film cartea lui eli

Film: Cartea lui Eli

Botosani , Botosani. Joi 8 Aprilie 2010 19:00
Cinema Unirea

Categorii: Spectacole si Filme

In perioada 2-8 martie 2010 la Cinema Unirea.

In perioada 02 – 08 martie 2010 la Cinema Unirea Botosani veţi putea urmări filmul Cartea lui Eli. Orele de difuzare sunt 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 si 19.00.

De sarbatori programul este:
4 aprilie – inchis
5 aprilie – 17.00 si 19.00
Celelalte zile programul este normal!

În viitorul nu foarte îndepărtat, la vreo 30 de ani după războiul catastrofal, un om străbate singur întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America. Oraşe pustiite, şosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse. Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege. Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic. Dar ei nici nu se compară cu acest călător solitar.

Un luptător de nevoie şi nu de plăcere, Eli (Denzel Washington) nu doreşte decât pacea, dar dacă e provocat, el îşi va distruge atacatorul înainte ca el să-şi dea seama de greşeala fatală pe care a făcut-o. El nu-şi apără atât viaţa cât speranţa de viitor; o speranţă pe care a purta-o cu el şi a apărat-o în toţi aceşti ani şi pe care este hotărât s-o împlinească. Mânat de această hotărâre şi condus de credinţa în ceva mai presus de el, Eli face tot ceea ce e nevoit să facă pentru a supravieţui şi pentru a continua pe drumul său.

Numai un singur om din această lume devastată pare a înţelege puterea pe care o deţine Eli, iar el este hotărât să o obţină pentru sine: Carnegie (Gary Oldman), despotul autoproclamat al unui oraş transformat în refugiul hoţilor şi pistolarilor. Între timp, fiica adoptivă a lui Carnegie, Solara (Mila Kunis) se simte fascinată de Eli pentru alt motiv: ea vede în el o lumină care o poate conduce dincolo de lumea creată de tatăl ei vitreg. Dar nu-i va fi uşor să-l abată de la drumul său. Nimic şi nimeni nu poate sta în drumul său. Eli trebuie să meargă înainte pentru a-şi împlini destinul şi pentru a da ajutor oamenilor năpăstuiţi.

*Sursa: botosanilife.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 662
Cuvinte cheie: 2010 , Film , botosani , cinema , Evenimente Botosani
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5104 zile, 07 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Botosani
zilele orasului botosani 2024

Zilele orasului Botosani 2024

Botosani, Botosani. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .