poze e boda se alatura campaniei de csr caravana culturala

E-Boda se alătura campaniei de CSR Caravana Culturală

Botosani , Botosani. Miercuri 16 Iulie 2014 12:00

Categorii: Spectacole si Filme

Lumea cărților și a filmelor este la un touch distanță cu dispozitivele E-Boda

E-Boda se alătură și susține demersul campaniei de CSR Caravana Culturală, care își propune să încânte cinefilii și iubitorii de carte din 19 orașe ale țării cu proiecții cinematografice de colecție și standuri de cărți. Astfel, împreună cu Inspire Group, E-Boda va oferi accesul la educație oamenilor din comunitățile în care nu există cinematografe.
Indiferent dacă sunt utilizate pentru pentru studiu, pentru relaxare sau cunoaștere, cărțile și filmele deschid drumul către o lume fascinantă și reprezintă o sursă valoroasă de educare. În România, este un număr mare de orașe în care nu există cinematografe, iar oamenii trebuie să aștepte ani întregi până când producțiile cinematografice de astăzi ajung pe micile ecrane. Astfel, prin acest program de CSR, alături de inițiatorul Inspire Group, E-Boda și-a propus să aducă mai aproape comunitățile care nu au acces la cinematografe sau biblioteci de autorii și filmele mult așteptate.
Caravana Culturală a început pe 9 iulie și va călători prin țară până pe 31 septembrie. În fiecare dintre cele 19 orașe, caravana se va opri timp de două zile în care vor avea loc proiecții de filme. E-Boda completează Caravana Culturală cu un stand dedicat iubitorilor de carte, film și tehnologie. Reprezentanții E-Boda vor fi prezenți în cele 19 orașe ale Caravenei, pregătiți să aducă tututor celor care doresc să rămână mereu conectați cu starurile și autorii îndrăgiți, cele mai noi și moderne dispozitive, care le vor oferi oriunde acces la filmele și cărțile digitale preferate. În plus, pentru a se familiariza cu gadget-urile, aceștia vor avea ocazia să testeze funcționalitățile fiecărui dispozitiv în parte și să decidă care răspunde cel mai bine nevoilor și așteptărilor lor. De asemenea, cinefilii și iubitorii de carte vor avea ocazia sa-și contureze o imagine mai clară despre experiența de utilizare a dispozitivelor E-Boda și modul în care acestea pot deveni biletul lor permanent de intrare în lumea cărților și a filmelor.
”Suntem încântați să sprijinim o astfel de acțiune menită de a facilita accesul oamenilor la tehnologie și cultură. Este un mix interesant care aduce noi oportunități de divertisment pentru oamenii din aceste comunități. Dispozitivele noastre le oferă tuturor o experiență digitală complexă și le permite să vizioneze filmele preferate sau să citească rândurile carților favorite oriunde ar fi. Asocierea cu Inspired Group în Caravana Culturală susține demersul nostru de a duce tehnologia în casele tuturor,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.
Pentru a completa experiența digitală a publicului prezent la eveniment, E-Boda va organiza o tombolă și va oferi un telefon mobil, modelul Sunny V38, în fiecare oraș care va găzdui Caravana Culturală.
Caravana Culturală va fi prezentă în Vaslui, Fălticeni, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Reghin, Baia Mare, Gherla, Aiud, Blaj, Cugir, Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Slatina, Turnu Severin, Motru, Târgu Jiu și Petroșani. Timp de două zile consecutiv, locuitorii orașelor respective sunt așteptați să intre în universul filmelor și al cărților.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 736
Cuvinte cheie: Botosani
people

Adaugat in urma cu 3571 zile, 16 Iul. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Botosani
zilele orasului botosani 2024

Zilele orasului Botosani 2024

Botosani, Botosani. 9 Mai 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .